benide şimdi aradılar tekrar adres aldılar bugun yolluyorlarmış
Beni de aradılar nihayet,ben aramıştım geçen hafta biz seni arayacağız araştırp dediler ama ümidim yoktu.
Ya Gilette leri bunların olsun cuma günü gelecek dediler, yok..Bir şey kazandık arkadaşın sayesinde burnumuzdan geldi..Ne menem bir firma, ne menem bi organizayonmuş bu..
canım yaa daha bekliyomusun sen.neden bu kadar uzattılarki.benimki geleli bayağı olmuştu..
benımde gelmedi.hatta en az 10 defa aradım aldınız görünüyor dediler.yurtiçi kargoyu arıyorum gelmedi diyor.fast maili aradım siz ürünü telim aldınız görünüyor dediler.numune ürün gelmişti.o ürünün teslim edildi fişini,gillet gelmiş gibi,fest mail gillete firmasına gönderdi.
aradım tekrar gilleteyi,bana verdikleri takip numarası numune ürünün takip numarası.araştırıp tekrar dönecegiz dediler 5 gün oldu halen bir haber yok.almadığım ürünü almış gibi gösterdiler.
banada hala gelicek
bir kerer kargoya gelmiş dönmüş
şimdi tekrar göndermiyorlar

en sakallı olan biri kullansın diyorum güle güleeeeee
Ben kazanamamıştım. Nasıl olduysa bana da göndermişler. Teslim alırken kimlik bile istemediler...
Haydi beni tebrik edin,azmettim başardım,nihayet dün o ulaşılmaz,pek değerli gilettem elime geçti..Kazanması bir dert, ele geçirmesi ayrı bir dertti..Kendim kazanamamıştım bile, sağolsun crn_knk benim için kazanmıştı..