Gönderen Konu: fark-ititresim gilette kazananlar  (Okunma sayısı 108399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balpötüşü

• Ziyaretçi
Ynt: fark-ititresim gilette kazananlar
« Yanıtla #650 : 04 Ocak 2010, 14:36:17 »
bende şimdi aradım bayada sert konuştum.bende kimlik faksladım gelen giden yok.kazanamadan kargo gelenler yedek olanlarmış.bilgi alıp döneceklermiş yine bekliyorum yine ama dönüş yapmazlarsa bu kez fena patlıycam bunlara >:( >:(

netteyim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #651 : 04 Ocak 2010, 14:45:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende şimdi aradım bayada sert konuştum.bende kimlik faksladım gelen giden yok.kazanamadan kargo gelenler yedek olanlarmış.bilgi alıp döneceklermiş yine bekliyorum yine ama dönüş yapmazlarsa bu kez fena patlıycam bunlara >:( >:(

saçmalamışlar ya kazananlarınki gelmiyor kazanmayanlara kazananlarınkini gönderiyorlar yazıklar olsun böyle kampanya yapanlara

Çevrimdışı ulkunlu

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #652 : 04 Ocak 2010, 14:58:19 »
 o kadarda uğraşmıştık.

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #653 : 04 Ocak 2010, 15:02:35 »
ben onlara yar etmem bunu.sonuçta çok bişey değil kazandığımın fiyatı falan belki ama nihayetinde her sabah 11de burda sorunun cevabını aradım sonucunda ellerim boş öylece kabul edemem bu durumu.dönüş yapmazlarsa fena bir dönüş yapıcam bunlara >:(

netteyim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #654 : 04 Ocak 2010, 15:09:04 »
ben onlara yar etmem bunu.sonuçta çok bişey değil kazandığımın fiyatı falan belki ama nihayetinde her sabah 11de burda sorunun cevabını aradım sonucunda ellerim boş öylece kabul edemem bu durumu.dönüş yapmazlarsa fena bir dönüş yapıcam bunlara >:(

çok haklısın sonuna kadar arkandayız ,çünkü hak etmiştik

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #655 : 04 Ocak 2010, 15:37:41 »
Bence de canım haksızlık bu sonuçta faks çekmeyenlere de gelmiş bu neye göre yedeklere dağıtmışlar ozaman dğerlerine de gitmezdi şikayet var'a yazın bence

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #656 : 05 Ocak 2010, 17:00:33 »
arkadaşlar benim hediyem gelmesine rağmen yaklaşık yarım saat önce bir mail geldi... mailde bu yazıyor...

Merhaba,

Fark-ı Titresim yarışmasından kazanmış olduğunuz hediyeniz, yarışmaya katılım sırasında belirtmiş olduğunuz adrese gönderilmiş fakat adresinizde bulunmadığınız için  hediyeniz size ulaştırılamamıştır.

Hediyeniz belirtmiş olduğunuz adresinize 09:00 - 18:00 saatleri arasında tekrar gönderilecektir.
Adresinizde herhangi bir değişiklik varsa veya ödülünüzün başka bir adrese gönderilmesini istiyorsanız.(Ödülünüzü teslim alacak kişinin kimlik bilgileri ile birlikte ) bizimle tekrar paylaşabilir misiniz.
Sorularınız için 0 212 286 05 00 no'lu telefondan (dahili:403) bize ulasabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Fark-i Titreşim Proje Ekibi

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #657 : 05 Ocak 2010, 17:11:14 »
Belki yedek olarak da kazanmışsınızdır

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #658 : 05 Ocak 2010, 17:12:57 »
Belki yedek olarak da kazanmışsınızdır

AMA benden kimlik vs. istememişlerdi, bişey anlamadım ben, belkide toplu gönderim yaptılar mailleri...

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #659 : 05 Ocak 2010, 17:18:56 »
banada o mail geldi aradım gönderim yapcaklarmış.gelmişlerde yokmuşum evde küllüyen yalan ben genelde evdeyim artı gelen insan kağıt bırakır bende görürüm demi yani >:( bir kampanya bu kadar rezil edilir anca..