0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBelki yedek olarak da kazanmışsınızdırAMA benden kimlik vs. istememişlerdi, bişey anlamadım ben, belkide toplu gönderim yaptılar mailleri...Zaten yedek olan kimseden kimlik istemediler..
Belki yedek olarak da kazanmışsınızdır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBelki yedek olarak da kazanmışsınızdırAMA benden kimlik vs. istememişlerdi, bişey anlamadım ben, belkide toplu gönderim yaptılar mailleri...Zaten yedek olan kimseden kimlik istemediler..
ark. iletişim adrsini bilen var mail atacağım şikayet varada yazdım ama sonuç çıkmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinark. iletişim adrsini bilen var mail atacağım şikayet varada yazdım ama sonuç çıkmadıGmail Olduğuna Bakma sakın Şirketin Şahsi adresi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana mail geldi kargo evime gitmiş ben evde yokmuşum kimlik ile teslim alınması için tekrar başvurun diyordu.bende taşındıığımı ve hediyemi oraya göndermelerini istedim 1 hafta geçti hala tık yok 2 tane mail attım cevapsız