Gönderen Konu: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???  (Okunma sayısı 22024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı whitepixie

• Usta Kampanyacı
Ynt: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???
« Yanıtla #90 : 19 Ocak 2010, 01:21:39 »
geçmiş olsun arkadaslar
٩(-̮̮̃-̃)۶ ❤SmA ❤٩(-̮̮̃-̃)۶:

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #91 : 19 Ocak 2010, 09:23:03 »
çok geçmiş olsun canım ya bu nasıl iş anlamıyorum

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : 20 Ocak 2010, 05:51:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
haklısın dilemma canım az ama burda yazmadıklarımızıda tahmin etsin bence ;D
canımsın ya  ;)

Çevrimdışı keremik

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #93 : 20 Ocak 2010, 23:50:49 »
keremik ben arada bakıyorum kim neredeye ziyaretci olarak benim yazdığım kısımlarda dolanıyor birileri.okusun burdaki ona yakıştırılan sıfatları buyursun..
canım benim anlayamadığım ziyaretçi olarak kim sana bu kadar kafayı takabilir ziyaretçi seni nerden tanıyo bu kadar insan varken neden sen  ???bu sıfatlar az bile  >:(

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #94 : 20 Ocak 2010, 23:56:20 »
canım benim bunu yapan ziyaretci değil bu olaydan sonraki gün ziyaretci olarak girdi siteye sadece ;)yani bunu yapan elbet beni tanıyan birisi ve elbetteki buradan içimizden biri.ben bir sürü yere üyeyim hiçbirinde olmadı da neden burada oldu demi yani.ben allaha havale ettim zaten.ilahi adalete inancım herşeyden çok benim.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı keremik

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #95 : 21 Ocak 2010, 00:03:29 »
canım ilahi adalet var umarım boyle bişey birdaha  başına gelmez inş bu son olur  :(

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 21 Ocak 2010, 00:06:06 »
canım ilahi adalet var umarım boyle bişey birdaha  başına gelmez inş bu son olur  :(

inşallah canım yani şuan şifrem baya zor.bidaha yapsalarda ellerine bişey geçmediki zaten bundan sonrada yapılsa ne geçicek.boşa zaman kaybı yaptılar :D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı LeadRi61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 22 Ocak 2010, 23:08:19 »
Forum şifresi kırmak kolay bi iş değil, bunu yapan insan zaten hepimizin şifrelerini kırabilecek kapasitededir. Son zamanlarda seninle msn'den falan iletişime geçen tanımadıgın şüphelendiğin birinden dosya falan aldınmı msn üzerinden? Veya şüpheli bi mail geldimi? Bazı mailler var açtığın anda trojenler pc'ye yerleşiyo.. Böyle bi sebepten hesabın çalınmıştır. Son ihtimal olarakta belki evden biri şifreni biliyosa ve senin bu sitede çok vakit geçirdiğin ailenden birini rahatsız etmişse hesabına girip üyeliğini silmiş olabilir
Bencede büyük bir ihtimal trojenli bir dosya girmiştir bilgisayara. Eğer öyleyse bilgisayara format atmadıysa,şimdiki şifresini bile ögrenebilir. şifreyi bırak girdiği heryeri yazdığı her yazıyı o kişi görüyordur tabi bu bir ihtimal başka türlüde olabilir. geçmiş olsun tekrardan balpötüşü.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 22 Ocak 2010, 23:11:44 »
saol leadr ama ben mailden gelen bilmediğim şeyleri açmıyorum,msnde de hep güvendiğim kişiler mavcut.yönetimden haber bekliyorum şuan için bakalım nolcak :-\

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 02 Şubat 2010, 20:46:26 »
ben forumdayken zaman zaman virus koruma programı ekran koruyucu görünüyor geçersiz kullanıcı adı veya parola yazıyor yani birileri burda amaç  edinmiş şifre kırmayı amacı ne derdi ne anlamıyorum bu konuda herkes dikkatli olsun..