Gönderen Konu: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???  (Okunma sayısı 21983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???
« Yanıtla #70 : 17 Ocak 2010, 16:48:04 »
şok oldum canım okuduklarıma inanamadım nasıl olur böyle bişey eline bişey geçmez kimsenin bu şekilde ama insanoğlu garip biraz

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 17 Ocak 2010, 19:02:08 »
arkadaşım geçmiş olsun yaklaşık 7,8 aydır bu siteye giriyorum ve sitede simge olmuş bazı isimler var bunlardan biride sensin paylaşımların ve yardımlarınla  mesaj larının silinmesi hiç bir anlam ifade etmiyor kaybeden sen degil bunu yapan oldu moralini bozma

Çevrimdışı demet

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 17 Ocak 2010, 19:23:44 »
canım ya çok geçmiş olsun çok şaşırdım msn şifresi facebook şifresi çalan duymuştumda forum şifresi kıranı ilk defa duyuyorum. sanırım amaç sadece hırsızlık çalmak olsunda ne oluırsa olsun diyor sanırım bu insanlar.
bakalım daha neler göreceğiz. takma sende kafana, bunu yapmalarıyla sen birşey kaybetmedin, kaybeden yine onlardır canım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

oy lütfe

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #73 : 17 Ocak 2010, 20:48:39 »
geçmiş olsun canım, ben zaten bir insanın baska bir insana zarar vermesini hiç anlamadım, anlayamayacagım da...
forum şifresi kırmayı da ilk kez duyuyorum bakalım daha neler duyacagız  :(

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 17 Ocak 2010, 23:36:02 »
geçmiş olsun bu zihniyetdeki kişelere acıyorum insanlıkdan nasiplerini almaış kişiliği oturmamış insanlar insn demeyede pek dilim yarmıyor ama gerisini siz getirin
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #75 : 17 Ocak 2010, 23:36:32 »
geçmiş olsun bu zihniyetdeki kişelere acıyorum insanlıkdan nasiplerini almaış kişiliği oturmamış insanlar insn demeyede pek dilim yarmıyor ama gerisini siz getirin

Hayvan? ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #76 : 17 Ocak 2010, 23:40:42 »
her girişimde yazdıklarınızı okudukca dahada mutlu oluyorum arkadaşlar.bunu yapan dostlarımıda görmüş oldu bu sayede.beni bu denli korumanız ve sevmeniz beni ayrı mutlu ediyor.ben art niyetli biri olsam burada bu yazılar asla yazılmazdı herkes iyi oldu layığını buldu der geçerdi.hep yanımda olun emi canlarım diye boşa demiyorum ben sizlere :-* :-*
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 17 Ocak 2010, 23:47:45 »
çok geçmiş olsun..sil butonunun kalkması da ii olur. birde forumda kalabilmek için bazı şartlar konulabilir. bu şartları yerine getiremeyen otomatikman silinebilir. böylece aramızdaki gereksizler ayıklanır..

Çevrimdışı ulkunlu

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #78 : 18 Ocak 2010, 00:16:29 »
terbiyesizliğin daniskası.bunu  yapan kişinin eline ne geçti çok merak ediyorum.

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 18 Ocak 2010, 04:15:27 »
şifre diyip geçmemek gerek ya benim msn ve face book çalınmıştı savcılığa kadar gitmiştim ama hiç bir sonuç çıkmadı takipsizlik kararı vermişlerdi hani takılacak bişey değil ama yinede insan üzülüyor işte.geçmiş olsun kardeşim