Gönderen Konu: Komili Konuşan Şişe  (Okunma sayısı 30076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı asi_meleq

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Komili Konuşan Şişe
« Yanıtla #80 : 18 Ocak 2010, 11:56:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Pause yaptığınızda düşen zeytini yok ediyor. Belki bundan faydalanılabilir.
evet arkadaşım 4 gündür uğraşıyorum 16000 den fazla yapamamıştım,dediğin şekilde yaptım 41000 falan oldu.Ama o cinliği yapan zekiler düşünmüyo mu o saatin masada ne işi var diye.eskiden 5 dakikada 6000 falan oluyodu şimdi 13000 civarı bişey oldu.yazık ya cıx cıx cıx  :-[
Kendine gösterdiğin özeni herkese göstermektir irfan...

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 18 Ocak 2010, 11:58:59 »

ben hilesini yapıyorum ve sıkıldığım için bıraktım oyunu 10 cu sıraya düşmüşüm.. hilesizde o kadar puan kesinlikle yapılamaz............

>:( >:(
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2010, 12:36:34 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #82 : 18 Ocak 2010, 11:59:24 »
ben hilesini yapıyorum ve sıkıldığım için bıraktım oyunu 10 cu sıraya düşmüşüm.. hilesizde o kadar puan kesinlikle yapılamaz............

bi de kalmış hile yaptığını yazıyorsun Alican Sönmez sin yani 10. sıradaki kişi ,bu ödüller için bile hile yapıyorsan diğer oyunlarda hep yapıyorsunsur kesin ,böyle devam et kazansan bile kul hakkı yemiş olursun unutma

???
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

mümtazzz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 18 Ocak 2010, 12:15:40 »
İŞTE TOP 10

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 18 Ocak 2010, 12:20:57 »

bi de kalmış hile yaptığını yazıyorsun Alican Sönmez sin yani 10. sıradaki kişi ,bu ödüller için bile hile yapıyorsan diğer oyunlarda hep yapıyorsunsur kesin ,böyle devam et kazansan bile kul hakkı yemiş olursun unutma

???  ???  ??? ne demek istiyorsun anlamadım nerde hile ile ilgili bir şey var sen o konudasın çünkü en iyi bilen hileyi sensin bir de burda nasıl hile yapılacağını anlatıyorsun pause a basın falan diyerek kesin HİLE YAPMAYIN yazan kişi de sensindir her konuda sen mesaj yazdıktan sonra birden liste altüst oluyor ing bank konusunda da öyle olmuş
hile ile kaç oyun kazandın ?

Ben hileye karşıyım arkadaşım, başka ne anlıyorsun o simgeden. Sadece alıntı da bir hata olmuş.  Oyunda pause basmak onun avantajından yararlanmak hile mi oluyor, sadece bir yöntem.  Bunu keşfeden herkes uygular. İlk önce neyin hile neyin hile olmadığını öğren.
İngbank konusuna gelince;  ben uzun zamandır yarışmaları takip ediyorum.  Ve o listelerde gördüğüm isimler hep aklımda.  Birkaç tane grup var hilekar olarak tespit ettiğim.  O gruptan bir kişi damladığı zaman anla ki o liste değişecek. Hep böyle oluyor.  Ingbank'da da o gruptan bir kişi şans eseri ben listeyi kontrol ederken girdi yarışmaya. Ondan sonra olacakları da ben foruma yazdım zaten.
Hile ile kaç oyun kazandığımı soruyorsun da  daha hiç oyun kazanamadım bu hilekarlar yüzünden , ingbank'da gerçi 60. ydım en son.  T-shirt kazanacam ama hileyle falan değil.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2010, 12:37:16 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 18 Ocak 2010, 12:43:48 »
Pause yaptığınızda düşen zeytini yok ediyor. Belki bundan faydalanılabilir.
evet arkadaşım 4 gündür uğraşıyorum 16000 den fazla yapamamıştım,dediğin şekilde yaptım 41000 falan oldu.Ama o cinliği yapan zekiler düşünmüyo mu o saatin masada ne işi var diye.eskiden 5 dakikada 6000 falan oluyodu şimdi 13000 civarı bişey oldu.yazık ya cıx cıx cıx  :-[

önceden 16000 den fazla yapamayan birisi şimdi 41000 yapabilmiş senin yönteminle bu hile değil nedir,düşen zeytinler oyunu çabuk bitirmeni sağlıyordu zeytin düşmezse saatlerce oynayabilirsin bu da çok yüksek puan demek o zaman 900000 yapanlar hile ile değil senin yönteminle yapmış olabilirler sence bu hile değil mi?  ama yüksek skor yapanlar hile ile yapmış diyorsun belki de senin hile değil dediğin yönteminledir

bence senin yöntemin de hile çünkü açıkların kullanılması hiledir.   :(

böyle bir açığı bulduysan yarışmanın adaleti açısından firmaya neden bildirmiyorsun ?

ben firmanın mail adresini bulamadım bulan birisi lütfen buraya yazsında açıkları söyleyelim.
Açık olduğunu nereden biliyorsun, öyle tasarlanmış belki oyun.  Zaten belli bir seviyeden sonra pause yapsan da yemiyor.  Bana göre de açık falan değil.  Ayrıca bu taktikle  kim 999999 yapabilir, kandırma insanları.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #86 : 18 Ocak 2010, 14:02:48 »
Açık olduğunu nereden biliyorsun, öyle tasarlanmış belki oyun.  Zaten belli bir seviyeden sonra pause yapsan da yemiyor.  Bana göre de açık falan değil.  Ayrıca bu taktikle  kim 999999 yapabilir, kandırma insanları.

sizce hangisi hakediyor kazanmayı pause olayını kullanarak 41000 yapan normalde 16000 yapan kişi mi ?,bu açığı kullanmadan 20000 yapan kişi mi ?

Aklını kullanan hakediyo  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 18 Ocak 2010, 14:10:57 »

demek pause olayı açık değil öyle tasarlanmış oyun tamam bu oyunu düzenleyen firmanın mail adresini verin de bi sorayım açıkmıymış yoksa böyle mi tasarlanmış güldürme beni yaa  :D bulmuşsun açığını oyunun sonra oyun böyle tasarlanmış diyorsun ,oyunun tasarımı falan değil oyunu yapanların kapatmadığı bir açık bu pause olayı iletişime geçersek kapatırlarsa bu açığı görürsün bakalım oyunun tasarımı mı açığı mı olduğunu ?

hangi oyunda oyunun tasarımı gereği 16000 yapamayanlar 41000 yapıveriyor birden ?
merak etme 999999 yapanlar silinecektir çünkü hile yaptıkları bariz ama bu açık kapatılırsa normal olarak 20000 yapanla pause olayını kullanıp 41000 yapan ayırt edilecektir pause olayını kullanmadan 20000 yapanın bu 41000 yapandan farkı ortaya çıkmalı,

sizce hangisi hakediyor kazanmayı pause olayını kullanarak 41000 yapan normalde 16000 yapan kişi mi ?,bu açığı kullanmadan 20000 yapan kişi mi ?

Bence birinci hakediyor;  kafasını kullanmış.  İkincisi de dövünsün dursun, bunlar hile yapıyor diye.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #88 : 18 Ocak 2010, 14:18:02 »

Hile farklı programlar kullanılarak yapılır. Space tuşu ile yapılan hile değildir. Oyunun özelliğini farkedip aklını kullanmak ta hak yemek değildir. Sizde yapın burada tartışacağınıza.

Evet duygu noktayı koydu :D

Çevrimdışı asi_meleq

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #89 : 18 Ocak 2010, 17:42:16 »
arkadaşlar bu düpedüz hak yemek.zekiliklede hiç bir alakası yok.milletin hakkını yiyip övüneceğime dövünürüm daha iyi.gerçi ortada dövünülecek bişey de yok ya siz öle yazmışsınız dövünsün yapmayan falan..3 kuruşluk zeytin yağımı olay adresinizi verin yollayayım :) ben zeytin fidanına heveslenmiştim.gerçi eşim sen yorulma ben sana fidan alırım dedi ama bi anlamı olurdu kazansaydım.ama burası Türkiye haketmeyen kazanıyo heryerde.canımız sağolsun..anlayana şarkı sözü buda benden...      kul hakkıyla kesen dolarsa yağmur bekleme karnın doyar fakat karabasansa her gece hayat bir oyun zaten hepimiz tektek elenecez kanarsak arkadaşa biz ondan önce deliricez sanma hayat tek renk bir tek ölüm tek denk denge bozuk tekmeyle düşer herkez tek tek  mustang in olmuş ne yazar yoksa ekmek bas tekme dostuna sen basta düşsün masken sağlam zannedersin gemini birden bire o yana yatar ki benim değil bu senin hatan basarsan tetiğe silah atar dost ve düşman karışır kar mı kalır yanına bu gün zaten çoktan bitti nasip denir yarına  tamam sensin en iyisi ne var ki kahpe dostlar hepsi istismar peşinde sahte notlar eksi imaj sende böyle bilinsin sen istersen bir uyan sersemlikten kurtul kendine bir gel önce gerçek sen bir dirilsin...

Kendine gösterdiğin özeni herkese göstermektir irfan...