Gönderen Konu: Komili Konuşan Şişe  (Okunma sayısı 31200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Komili Konuşan Şişe
« Yanıtla #90 : 18 Ocak 2010, 21:12:52 »
ödüllere bak ya ;D ;D ;D

Çevrimdışı asi_meleq

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #91 : 18 Ocak 2010, 21:56:33 »
 ;D çoq maddiyatçı gördüm sizi.zeytin fidanı kadar anlamlı bi hediyemi olurmuş.uzun ömrü ve sağlıklı yaşamı simgeler zeytin ağacı.ortalama ömrü 1000 yıldır. 1000 yıl yaşayan bi hediye söyleyin bana hadi ;D
Kendine gösterdiğin özeni herkese göstermektir irfan...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #92 : 18 Ocak 2010, 22:01:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
;D çoq maddiyatçı gördüm sizi.zeytin fidanı kadar anlamlı bi hediyemi olurmuş.uzun ömrü ve sağlıklı yaşamı simgeler zeytin ağacı.ortalama ömrü 1000 yıldır. 1000 yıl yaşayan bi hediye söyleyin bana hadi ;D

Hediye 1000 yıl yaşasa nolcak hediyenin sahibi 1000 yıl yaşamadıktan sonra..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı asi_meleq

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #93 : 18 Ocak 2010, 22:22:06 »
:) olay farklı bi boyut kazandı.bakış açısı tabi saygı duyarım ama ben ağaca bakınca odun gören biri değilim işte...hem bilmem duydunuz mu ama bu konuyla ilgili bir çok hadis var.sadaka-i cariyedir ağaç dikmek öldükten sonrada işliyo yani varmı öle bi hediye hadi :d

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #94 : 18 Ocak 2010, 22:23:22 »
:) olay farklı bi boyut kazandı.bakış açısı tabi saygı duyarım ama ben ağaca bakınca odun gören biri değilim işte...hem bilmem duydunuz mu ama bu konuyla ilgili bir çok hadis var.sadaka-i cariyedir ağaç dikmek öldükten sonrada işliyo yani varmı öle bi hediye hadi :d

Evet farklı bi boyut kazandırdınız bravo ;D  Hadisler öyle diyosa dogrudur ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 18 Ocak 2010, 22:39:30 »
ayyyy konu nerden nereye geldi yawwww ;D
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #96 : 18 Ocak 2010, 22:45:30 »
Kargo parasını karşıla sana 10 tane zeytin fidanı göndereyim. Bak komilinin yapmadığını ben yapacağım  :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #97 : 18 Ocak 2010, 22:48:44 »
ben hilesini yapıyorum ve sıkıldığım için bıraktım oyunu 10 cu sıraya düşmüşüm.. hilesizde o kadar puan kesinlikle yapılamaz............

arkadaş hile yapıyor isterse 1. de olur adı hatice nickinden de anlaşıldığı üzere ve şimdi de akrabalarını dolduracak illk 10 a aynı soyadlı bir kişi daha bile girmiş bile listeye   >:(

Arkadasım sende taktın yaa kim naparsa yapsın bırak sanki ucunda araba var ödül olarak. Sallaaa.. Yeni üyesin ilerde ne hileler göreceksin bunlar ne ki ;D

Çevrimdışı asi_meleq

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #98 : 18 Ocak 2010, 23:04:24 »
Kargo parasını karşıla sana 10 tane zeytin fidanı göndereyim. Bak komilinin yapmadığını ben yapacağım  :)
cıx ben komiliden almak istiyorum adı üstünde komili   ;D al işte şimdide reklamlar.Allam ya kopuyom burda ayyyy oyuna da bi haller olmuş bu arada kuşlar jet gibi uçuyo paraşütün bi inişi var :) ne oldu ya ?bugun ilk ona girmessem ölürüm inat ettim....bu arada hülya ben ilk onda görürseniz el sallayın  ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #99 : 18 Ocak 2010, 23:05:32 »
Bende ilk 10'a bi ugrayayım ya canım istedi ;D