0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim anlamadığım 1. sıradaki kişi o puanı nasıl yapmış ya sizce bu oyunada hile karışırmı denesemmi diye düşünüyorum ama kararsız kaldım şimdi
çay içiyordum bende şu anda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim anlamadığım 1. sıradaki kişi o puanı nasıl yapmış ya sizce bu oyunada hile karışırmı denesemmi diye düşünüyorum ama kararsız kaldım şimdi neyi deneyeceksin anlamadım senin de farklı yöntemlerin var heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim anlamadığım 1. sıradaki kişi o puanı nasıl yapmış ya sizce bu oyunada hile karışırmı denesemmi diye düşünüyorum ama kararsız kaldım şimdi neyi deneyeceksin anlamadım senin de farklı yöntemlerin var heralde anlamak istediğin gibi anlama tamammı oyunla uğraşcam demek istedim ben öyle farklı yöntem falan bilseydim kazandıklarım listem daha uzun ve dolu dolu olurdu.demekki sen haberdarsın böyle şeylerden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim anlamadığım 1. sıradaki kişi o puanı nasıl yapmış ya sizce bu oyunada hile karışırmı denesemmi diye düşünüyorum ama kararsız kaldım şimdi neyi deneyeceksin anlamadım senin de farklı yöntemlerin var heralde anlamak istediğin gibi anlama tamammı oyunla uğraşcam demek istedim ben öyle farklı yöntem falan bilseydim kazandıklarım listem daha uzun ve dolu dolu olurdu.demekki sen haberdarsın böyle şeylerden Tmm sakinnn. Noktalama işaretlerine biraz özen göstersek yanlış anlaşılmalara neden olmayız.. Virgün kullanmayı öğrenelim, öğretelim
virgün düzelteyim virgül