0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de 20000 yaptım ama süreyi nasıl ayarlıycaz. daha hızlı olması için bişey yapmak gerekiyor mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de 20000 yaptım ama süreyi nasıl ayarlıycaz. daha hızlı olması için bişey yapmak gerekiyor mu?biz bilmiyoruz bilsek 20000 den fazla yapardık ama arkadaşlar demek ki bu aralar kampanyalar çok azaldı çünkü bu hediyelere bile millet çok rağbet etti gerçekten bu aralar kampanyalarda yarışmalarda kıtlık mı var?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHediyeleri cazip degil.Kazansan bile 1 lt zeytinyagı ne kadarki.Ayrıca fidanı nerde büyütücen:DSkoru kaydetse ne olacakki.adamlar kaç puan yapmışlar hilesiz o puanı yapmak imkansız.renkli yazmazsan iyi olur Ben hep renkli yazarım ve tek rengim yeşildir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHediyeleri cazip degil.Kazansan bile 1 lt zeytinyagı ne kadarki.Ayrıca fidanı nerde büyütücen:DSkoru kaydetse ne olacakki.adamlar kaç puan yapmışlar hilesiz o puanı yapmak imkansız.renkli yazmazsan iyi olur
Hediyeleri cazip degil.Kazansan bile 1 lt zeytinyagı ne kadarki.Ayrıca fidanı nerde büyütücen:DSkoru kaydetse ne olacakki.adamlar kaç puan yapmışlar hilesiz o puanı yapmak imkansız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHediyeleri cazip degil.Kazansan bile 1 lt zeytinyagı ne kadarki.Ayrıca fidanı nerde büyütücen:DSkoru kaydetse ne olacakki.adamlar kaç puan yapmışlar hilesiz o puanı yapmak imkansız.renkli yazmazsan iyi olur Ben hep renkli yazarım ve tek rengim yeşildir. bende artık renkli yazcam yasak değil demekki :p