Telefonlara 0539-972-11-67 numarasından ,'' %80 indirimli TAM KAPSAMLI CHECK UP ve ÜCRETSİZ 1 YILLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ ALMAYA HAK KAZANDINIZ. Bilgilerinizi güncellemek için 216-550 03-10 Arayınız'' adı altında gelen smslere sakın kanmayınız..Dolandırıcılık bazı kimselerce meslek dalı haline getirilirse bizde arkadaşlarımızı bilinçlendiririz bu tip konularda..!!
of ya bana da geliyor sürekli sıkıldım artık
banada osms de geldi cevaplamadım ama interde dr checkup diye site var inceledim sadece reklam amaclı herhalde sizde bir göz atın siteye
Ben hemen siliyorum bu tür mesajları. Kandırmacadan başka birşey değil.
Arkadaşlar bu mesaj hakkında bilgim yok ama ucuz check up hikayelerine lütfen kanmayın. Klasik bir kaç test yapılıyor. Kan, aids, üre, ultrasonla bir iki bölgeye bakıyorlar cinsiyete göre sonra istediğin bir röntgen bel,sırt yada ayaktan hangisini istersen.Sonra sonuçları değerlendirirken aa senin şu değerin farklı gel şunada bakalım. Git labaratuara sor geçen testen senin bütün kanı kullanmadılarsa (2 arkadaşım gitti ne hikmetse 2sininde biraz kanını ayırmışlar) şu testleri yapsınlar. Bu şekilde ekstra testler ücret şişiyor. Maalesef herhalde sorun var doktor söyledi diye karşısındakine güvenip önemli birşey olduğunu düşünen tuzağa düşüyor