Anlamadığım bir şey var. bizler burada devamlı siteler hakkında genelde olumsuz yazı yazınca hep site adıyla veya benzer bir adla üyelik açılıp yazılanlara cevap veriliyor. acaba gerçekten bir site yetkilisimi cevap veriyo ya da o sitenin daha fazla reklamını yapmak için denenen bir yöntem midir? açıkçası bir sitenin yetkilisinin ya da müşteri hizmetlerinin, ...vs bir foruma üye olupta haklarındaki eleştirilere cevap vereceği pekte inandırıcı gelmiyor bana. Sonuçta birçok firma şikayetvar.com a dahi yanit vermiyor.(gerçi o onların ayıbı artık, oraya da yazılmaz mı)
İnan bende anlamıyorum bazen gelior gercektende farkedilio.Bazende görüldüü üzere ben yetkiliyim diyor.Ardından biri geliyor alamkamız yok onlan bizim diyip ip adresi talebinde bulunuyor.. Bizde bilemez olduk valla..
İnan bende anlamıyorum bazen gelior gercektende farkedilio.Bazende görüldüü üzere ben yetkiliyim diyor.Ardından biri geliyor alamkamız yok onlan bizim diyip ip adresi talebinde bulunuyor.. Bizde bilemez olduk valla..
Biz Onlara Gönül Verenler Diyoruz
site yetkilimiz peki siz bu talebe nasıl cevap veriyorsunuz isteneni veriyor musunuz ?
Herkesin kendisine göre fantezisi var işte ciddiye almamak gerek öylelerini bi nevi ego tatmini ama saçma bi tatmin bu