Gönderen Konu: Firma yetkilileri ya da yetkilisi gibileri  (Okunma sayısı 2822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Firma yetkilileri ya da yetkilisi gibileri
« : 11 Ocak 2010, 19:15:04 »
Anlamadığım bir şey var. bizler burada  devamlı siteler hakkında genelde olumsuz yazı yazınca hep site adıyla veya benzer bir adla üyelik açılıp yazılanlara cevap veriliyor. acaba gerçekten bir site yetkilisimi cevap veriyo ya da o sitenin daha fazla reklamını yapmak için denenen bir yöntem midir? açıkçası bir sitenin yetkilisinin ya da müşteri hizmetlerinin, ...vs bir foruma üye olupta haklarındaki eleştirilere cevap vereceği pekte inandırıcı gelmiyor bana. Sonuçta birçok firma şikayetvar.com a dahi yanit vermiyor.(gerçi o onların ayıbı artık, oraya da yazılmaz mı)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Firma yetkilileri ya da yetkilisi gibileri
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2010, 19:17:16 »
İnan bende anlamıyorum bazen gelior gercektende farkedilio.Bazende görüldüü üzere ben yetkiliyim diyor.Ardından biri geliyor alamkamız yok onlan bizim diyip ip adresi talebinde bulunuyor.. Bizde bilemez olduk valla..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2010, 19:30:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnan bende anlamıyorum bazen gelior gercektende farkedilio.Bazende görüldüü üzere ben yetkiliyim diyor.Ardından biri geliyor alamkamız yok onlan bizim diyip ip adresi talebinde bulunuyor.. Bizde bilemez olduk valla..

Biz Onlara Gönül Verenler Diyoruz :D
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2010, 19:33:26 »
Muhahahaha :D

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2010, 19:44:33 »

;D ;D ;Dmarka aşkıyla yanıp tutaşanlar firmasına baglı insanlar grubu  ;D

mümtazzz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 11 Ocak 2010, 22:37:23 »

site yetkilimiz peki siz bu talebe nasıl cevap veriyorsunuz isteneni veriyor musunuz ?

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 11 Ocak 2010, 22:39:59 »
Herkesin kendisine göre fantezisi var işte ciddiye almamak gerek öylelerini bi nevi ego tatmini ama saçma bi tatmin bu ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld