Gönderen Konu: CHECK UP VE ÜCRETSİZ 1 YILLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ KAZANDINIZ!.  (Okunma sayısı 3138 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Telefonlara 0539-972-11-67 numarasından ,'' %80 indirimli TAM KAPSAMLI CHECK UP ve ÜCRETSİZ 1 YILLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ ALMAYA HAK KAZANDINIZ. Bilgilerinizi güncellemek için 216-550 03-10 Arayınız''  adı altında gelen smslere sakın kanmayınız..Dolandırıcılık bazı kimselerce  meslek dalı haline getirilirse bizde arkadaşlarımızı bilinçlendiririz bu tip konularda..!!
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
of ya bana da  geliyor sürekli sıkıldım artık
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
banada osms de geldi cevaplamadım ama interde dr checkup diye site var inceledim sadece reklam amaclı herhalde  sizde bir göz atın siteye
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ben hemen siliyorum bu tür mesajları. Kandırmacadan başka birşey değil.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
Arkadaşlar bu mesaj hakkında bilgim yok ama ucuz check up hikayelerine lütfen kanmayın. Klasik bir kaç test yapılıyor. Kan, aids, üre, ultrasonla bir iki bölgeye bakıyorlar cinsiyete göre sonra istediğin bir röntgen bel,sırt yada ayaktan hangisini istersen.Sonra  sonuçları değerlendirirken aa senin şu değerin farklı gel şunada bakalım. Git labaratuara sor geçen testen senin bütün kanı kullanmadılarsa (2 arkadaşım gitti ne hikmetse 2sininde biraz kanını ayırmışlar) şu testleri yapsınlar. Bu şekilde ekstra testler ücret şişiyor. Maalesef herhalde sorun var doktor söyledi diye karşısındakine güvenip önemli birşey olduğunu düşünen tuzağa düşüyor  :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin