Bu sabah baktığımda birisi hotmail adresime girmiş ve kendi adına bir facebook hesabı oluşturmuş+bu hesabı onaylamış ve aktive etmiş.

Hatta iki tane de arkadaş eklemiş.
Son zamanlarda bu hırsızlıklar ne kadar çoğaldı böyle anlamıyorum.
Başına böyle bir olay gelen var mı arkadaşlar?
çok enteresan şifreni kırmış anladığım kadarıyla...
hemen şifreni değiştir bence..
bende facebookka giremedım simdi sen yazınca baktım.arkadaslardan profilime tıklamalarını istedim profilim silinmiş sanırım..benımde şifremimi kırdılar acaba
mail adresinizi biliyorlarsa şifrenizi kırmaları çok kolay arkadaşlar.
bunun için facede mail adresinizi ayarlardan sadece kendim göreyim seçeneğini tıklayın ve gizleyin yoksa bilgilerinizde apaçık görünür herkes tarafından.
ortalık böyle manyaklarla doldu yaaa....işleri güçleri yok böyle şeylerle uğraşıyorlar..
aman dikkat arkadaşlar...
bende facebookka giremedım simdi sen yazınca baktım.arkadaslardan profilime tıklamalarını istedim profilim silinmiş sanırım..benımde şifremimi kırdılar acaba
ben senin profili görüyorum. ama facebook sohbet kısmından yazdıklarıma cevap gelmiyor

10 dk öncede offline oldu.
hatta forumdan özel mesaj attım onada cevap gelmedi sahte netlog için acaba forum şifrendemi çalındı.aslında sen değilmisin. kafam karıştı iyice.
insanlar ne yapacağını şaşırdı yaa o kişinin eline ne geçiyo böyle bişey yaptığında
firucum face hesanında sorun yok görüyorum ben seni