zaman zaman kendı kullanıcı adım olan firuzeynoyu nette aratıyorum.bazen kazandıgım ürünleri böyle daha çabuk buluyorum.dün gece firuzeyno yazdım geogleye aaa netlog çıktı firuzan karakaş adı ile firuzeyno nicki ile birisi üye olmus oraya diyarbakırdan dogum tarıhımı ise 1 rakam farklı yazmıs.özelliklerimede ben kapalı bir kitabım yazmıs.bu ben değilim nasıl şikayet edebılırım.oraya uyelıgı olan bir arkadas varsa bana yardım edebılırmı :'(eşim bir üyelık aldı ve o kişiye ekledı ama kabul etmedı henüz..çok sinir oldum yaa
haydaa, ama senin doğum tarihini nerden biliyorki? tanıyan biri herhalde. iletişim falan yokmu yada eşin facebook da bu kişiyi rapor et çıkıyorya öyle bişi yapıp durumu anlatsın. bende üye değilim ama böyle bişiler olabilir.
facebbok değil canım netlog diye bir yermış bende dün gece öğrendım bu siteyi arkadaslık sitesi imiş..yok iletisimi falan hemen eşime dedım zaten bak beni buraya üye etmişler ben değilim die.adam bide boşucak beni ne işin var orlarda dieee
yok duydumda, facebook daki gibi diyorum rapor et vardır belki. benzer bişi yani. aman bende korkarım öyle şeylerden. aman ne işimiz olur bu saatten sonra arkadaşlık siteleriyle.
bence büyütülecek bişey değil aynı nikli kimbilir kaç kişi vardır sonuçta
bazen oluyor öyle aynı nickle giren
benimde bir arkadasımın basına gelmişti.
abisi vefat etmişti abisinin adına fotoları ile netlog üyeliği almışlar.
ugrastı kız ama kapatamadı sanırım
ne manyaklar var allam, kendi adını fotosunu koymaya cesareti yok yada takıntı yapmış o kişiyi bilemiyorum artık.