Gönderen Konu: Nescafe' Audi a6 ve milyonlarca kontör kazanma şansı  (Okunma sayısı 38409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Ynt: Nescafe' Audi a6 ve milyonlarca kontör kazanma şansı
« Yanıtla #140 : 02 Mart 2010, 16:08:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya ürün koduna hatalı diyor ? ya ben yanlış yerdeki kodu yazıyorum ya da bi problem var  ??? biri bana ürün kodunun tam yerini ve kaç haneli olduğunu falan ayrıntılı bir şekilde söyleyebilir mi ?  :(
paketin içinde kırmızı bir şifre var 9 haneli

Çevrimdışı beycank

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #141 : 07 Mart 2010, 22:09:38 »
arkadaşlar birşey sorcam.. diyelim kazandık.. bizim ödeyeceğimiz ücret nekadar acaba? :D q5 i istiyorum çok :D kazandımda sanki şimdiden planlar kuruyorum acaba nekadar ödiycem falan filan :D:D

Çevrimdışı haylazbenli

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #142 : 07 Mart 2010, 22:13:52 »
Hatalı Şifreyi giremiyorsanız vede şifesiz olursa ücretsiz telefonla arayın size hem nescafe vede çikolatalar ve hazır çorbalar  gönderiyorlar

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #143 : 07 Mart 2010, 22:14:25 »
arkadaşlar birşey sorcam.. diyelim kazandık.. bizim ödeyeceğimiz ücret nekadar acaba? :D q5 i istiyorum çok :D kazandımda sanki şimdiden planlar kuruyorum acaba nekadar ödiycem falan filan :D:D

Fiyatı 120 milyar civarı, kazanırsan 20 milyar kadar ödeme yapacaksın sanırım  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #144 : 07 Mart 2010, 22:15:16 »
Herhalde ödemem diyen olmuyacaktır :D

Ev kahve dükkanı oldu zaten göndermeye üşensemde hala...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #145 : 07 Mart 2010, 22:19:20 »

Bende resmi bir cevap vereyim;

Hediye Kazanırsam Maddi Yükümlülüğüm Olur mu?

Kanunlar gereği, kazanılan hediye değerinin muafiyet sınırından yüksek olması halinde, talihliler, hediye tutarının muafiyet tutarı düşüldükten sonraki kısmının %10’u kadar Veraset ve İntikal Vergisi ödemelidir. 2009 yılı için belirlenen muafiyet sınırı 2.481 TL ‘dir. Değeri muafiyet sınırının altında olan hediyeler için vergi ödemesi söz konusu değildir.

Örnek; hediye tutarı 50.000 TL ise, 50.000 – 2.481 = 47.519 TL’nin %10’u olan yaklaşık 4.752 TL veraset ve intikal vergisi talihli tarafından ödenmelidir.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #146 : 10 Mart 2010, 18:51:43 »
Orjinal nescafenin katılımı 2 milyona yaklaşmış. :o

Çevrimdışı beycank

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #147 : 10 Mart 2010, 20:33:04 »

Bende resmi bir cevap vereyim;

Hediye Kazanırsam Maddi Yükümlülüğüm Olur mu?

Kanunlar gereği, kazanılan hediye değerinin muafiyet sınırından yüksek olması halinde, talihliler, hediye tutarının muafiyet tutarı düşüldükten sonraki kısmının %10’u kadar Veraset ve İntikal Vergisi ödemelidir. 2009 yılı için belirlenen muafiyet sınırı 2.481 TL ‘dir. Değeri muafiyet sınırının altında olan hediyeler için vergi ödemesi söz konusu değildir.

Örnek; hediye tutarı 50.000 TL ise, 50.000 – 2.481 = 47.519 TL’nin %10’u olan yaklaşık 4.752 TL veraset ve intikal vergisi talihli tarafından ödenmelidir.

Fiyatı 120 milyar civarı, kazanırsan 20 milyar kadar ödeme yapacaksın sanırım  ;D

teşekkür ederim cevaplarınız için.. okadarınıda birşekilde hallederiz inş. ya :D içimden bir his q5 sana çıkcak diyoo :D :D A6 ve TT çekişinede katılmıştım 1-2 kodla.. onların çıkmasını istemiorm. bide tt çıkıyormuş :D:D o çıkarsa büyük ihtimal satarım onu :D

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #148 : 15 Mart 2010, 17:26:14 »
deminden beri kod giriyorum. biriktirmeyin girin kodlarınızı. e-okula not girmekten beter vallahi :))))
:)

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #149 : 15 Mart 2010, 18:15:46 »
beycank
hafif hayalperest bi arkadaşsın galiba. :D