Ben de az önce baktım. Bendeki kampanyalı ürünler 18 gram, sorun yok. Toplam Audi lerin fiyatı yaklaşık olarak 222950 Euro yani 470424 TL (çünkü S3 şu anda Türkiye'de sıfır km olarak yok, ikinci el en pahalısı 2008 model 45000 Euro, sıfırına da yaklaşık 50000 Euro dersek) yapıyor. Bir paketi 0.25 TL'den hesaplarsak (o da en pahalı fiyat üzerinden çünkü marketlerde daha ucuz ve ayrıca toplu paket alımlarında da ucuzluyor) şu andaki katılım sayılarıyla beraber Nescafe toplam 471476 TL'lik kampanyalı satış yapmış oluyor. Kampanya 30 Nisan'da biteceğine göre bu katılım sayıları en az bu kadar daha artacaktır diye düşünüyorum. Nescafe bence sorunsuz bir kampanya yapmış, yani Audi lerin parasını normal zamandaki satış karının çinden ayırmış. Sadece kampanya süresi uzun tutularak fazla katılım yapılması yani fazla satış yapılması sağlanarak belki normal zamanda yapacağı satışın yaklaşık iki veya daha fazla katının yapılması (kampanya sayesinde satışlarını arttırarak ki kampanyaların başlıca hedeflerinden biri de budur) sağlanmış.