Gönderen Konu: Nescafe' Audi a6 ve milyonlarca kontör kazanma şansı  (Okunma sayısı 38517 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
Ynt: Nescafe' Audi a6 ve milyonlarca kontör kazanma şansı
« Yanıtla #130 : 27 Şubat 2010, 18:21:49 »
Ben de az önce baktım. Bendeki kampanyalı ürünler 18 gram, sorun yok. Toplam Audi lerin fiyatı yaklaşık olarak 222950 Euro yani 470424 TL (çünkü S3 şu anda Türkiye'de sıfır km olarak yok, ikinci el en pahalısı 2008 model 45000 Euro, sıfırına da yaklaşık 50000 Euro dersek) yapıyor. Bir paketi 0.25 TL'den hesaplarsak (o da en pahalı fiyat üzerinden çünkü marketlerde daha ucuz ve ayrıca toplu paket alımlarında da ucuzluyor) şu andaki katılım sayılarıyla beraber Nescafe toplam 471476 TL'lik kampanyalı satış yapmış oluyor. Kampanya 30 Nisan'da biteceğine göre bu katılım sayıları en az bu kadar daha artacaktır diye düşünüyorum. Nescafe bence sorunsuz bir kampanya yapmış, yani Audi lerin parasını normal zamandaki satış karının çinden ayırmış. Sadece kampanya süresi uzun tutularak fazla katılım yapılması yani fazla satış yapılması sağlanarak belki normal zamanda yapacağı satışın yaklaşık iki veya daha fazla katının yapılması (kampanya sayesinde satışlarını arttırarak ki kampanyaların başlıca hedeflerinden biri de budur) sağlanmış.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2010, 18:43:55 Gönderen: YeniSahip »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı muhalif46

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #131 : 27 Şubat 2010, 18:35:26 »
ben bol kremalı aldım dün, kampanyalı ve eskiler karışıkmış, her ikisine ait ambalajlar bende duruyor,bol kremalı haricindekileri bilemiyorum ama sonuçta yapılan şeyin savunulacak bir tarafı yok
ayrıca kampanyaya katılımın toplam satışın çok küçük bir kısmına tekabül ettiğini düşünüyorum, çoğu kişi paketi açıp bakmıyordur bile ve epey bir kişi de sadece kontör çıkan şifreleri yolluyordur
nescafe hanesine bir ayıp olarak yazıldı benim tarafımdan...
hediyeleri zaten vergiden düşmüyorlar mı usta...vergiden düşülüyor diye biliyorum ben
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2010, 18:50:06 Gönderen: muhalif46 »

sponge

• Ziyaretçi
« Yanıtla #132 : 27 Şubat 2010, 18:50:03 »
kontör kampanyası olan paketler net 13 gr, kampanyasız eski paketler net 18 gram
bana hiç etik gelmedi, en azından müşteriye belirtmeleri gerekirdi gramaj düşüklüğünü
nescafe etik davran biraz....

oha dedirtecek bir tespit gerçekten...audilerin parası böyle çıkıyor demek...

şifrenin ağırlığıda 5 gram, yani toplam 18 gr yapıyo hata yok ;D

arabalar kaç kilo? ve yapılan gram eksiklerinin?

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #133 : 27 Şubat 2010, 18:53:22 »
Bol krema 13 gr ama clasic 18 gr. Kampanyasız kremalı paketlerin kaç gram olduğunu bilmiyorum ama belkide yine 13 gramdır.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #134 : 27 Şubat 2010, 18:54:14 »
ben bol kremalı aldım dün, kampanyalı ve eskiler karışıkmış, her ikisine ait ambalajlar bende duruyor,bol kremalı haricindekileri bilemiyorum ama sonuçta yapılan şeyin savunulacak bir tarafı yok
ayrıca kampanyaya katılımın toplam satışın çok küçük bir kısmına tekabül ettiğini düşünüyorum, çoğu kişi paketi açıp bakmıyordur bile ve epey bir kişi de sadece kontör çıkan şifreleri yolluyordur

Ya ne ayıbından bahsediyosun Allah aşkına, yeni paketlerde krema kahve karışım oranı biraz arttırılıp(kimyasal yöntemlerle) gramaj düşürülmüş fakat tad olarak eski veya yeni paketler aynı.. Farkettiysen kampanyalı paketler yeni imalat, yeni imalatta üretici kar oranını düşünerek üretim yapar. Gramaj düşürülsün farketmez, sen eski paketteki tadı yeni pakettede alırsın istersen bi dene. Hatta yeni paket eskiye göre daha lezzetli bile olabilir.. Nescafenin ortada bir ayıbı yok...

Bu arada forever Jacobs ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı muhalif46

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #135 : 27 Şubat 2010, 18:58:05 »
yüzde 30 a yakın gramaj farkı var arkadaşım, ben kampanyalıdan içerken ilave kahve ekledim, bir de sen dene istersen
madem öyle, klasiklerde neden bu yeni teknoloji kullanılmamış

sponge

• Ziyaretçi
« Yanıtla #136 : 27 Şubat 2010, 19:00:14 »
yüzde 30 a yakın gramaj farkı var arkadaşım, ben kampanyalıdan içerken ilave kahve ekledim, bir de sen dene istersen
madem öyle, klasiklerde neden bu yeni teknoloji kullanılmamış

tadinin tatminkar olmadığı konusunda sana katılıyorum, eski tadı ben de alamayorum artık, 2 adet peket koyunca ancak bir şeye benziyor...

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #137 : 27 Şubat 2010, 19:00:25 »
alemsiniz arkadaşlar bana audi çıksın ne yapayım 5-10 gram kahveyi. ama bence de etik değil yaptıkları

sponge

• Ziyaretçi
« Yanıtla #138 : 27 Şubat 2010, 19:04:00 »

Ya ne ayıbından bahsediyosun Allah aşkına, yeni paketlerde krema kahve karışım oranı biraz arttırılıp(kimyasal yöntemlerle) gramaj düşürülmüş fakat tad olarak eski veya yeni paketler aynı.. Farkettiysen kampanyalı paketler yeni imalat, yeni imalatta üretici kar oranını düşünerek üretim yapar. Gramaj düşürülsün farketmez, sen eski paketteki tadı yeni pakettede alırsın istersen bi dene. Hatta yeni paket eskiye göre daha lezzetli bile olabilir.. Nescafenin ortada bir ayıbı yok...

Bu arada forever Jacobs ;D

kampanya biter bitmez jacobs'a geçiyorum  öyle ise :)
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2010, 19:36:44 Gönderen: sponge »

Çevrimdışı rag doll

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #139 : 02 Mart 2010, 16:06:20 »
ya ürün koduna hatalı diyor ? ya ben yanlış yerdeki kodu yazıyorum ya da bi problem var  ??? biri bana ürün kodunun tam yerini ve kaç haneli olduğunu falan ayrıntılı bir şekilde söyleyebilir mi ?  :(