Gönderen Konu: Reader's Gidest Nedir?  (Okunma sayısı 7635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bariskaplan

• Acemi Kampanyacı
  • **
Reader's Gidest Nedir?
« : 29 Kasım 2008, 16:11:27 »
Reader's Gidest diye bir firmadan bir zarf geldi ve büyük çekilişe katılabileceğimiz yazıyor.Bu zarf babamın adına gelmiş ve bütün bilgilerimiz yazıyor(adres,isim).1 adet 100.000 ytl,1 adet WW Jetta ve 1 adet te 10.000 ytl lik hediye çeki vereceklermiş kazanan kişiye.Katılmak için evet ya da hayır dememiz gerekiyor.Evet dersek 65,00 YTL lik bir kitap satın almış olucaz ve araba çekilişine katılmaya hak kazanıcaz.Hayır dersek sadece büyük çekilişe katılıcaz(en geç 7 gün içinde cevap vermemiz gerekiyomuş).Bütün sözleşmeyi okudum.Milli piyango idaresinden gerekli izinler de alınmış.Sizce bu firmaya inanmalı mıyım?Size de böyle bir zarf geldi mi?(bkz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin)

Çevrimdışı dragonfly

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Reader's Gidest Nedir?
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2008, 17:58:49 »
bana gelmişti
hatta tanıdığım bir sürü kişiyede geldi
bana bişey çıkmadı ama sizi bilemem olur belki

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2008, 18:10:32 »
Resmi dolandırıcılık adı altında pazarlama işlevinide kapsayan bir çekiliş..
Verileceği vaad edilen ödüller gerçekten veriliyor!!
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı marvin

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2008, 18:11:04 »
daha önceden readers digest çekilişlerine katıldığınız için gelmiştir o zarflar size
sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=readers%20digest  bu adresteki yazıyı bir okuyun sonra karar verin.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2008, 18:12:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
daha önceden readers digest çekilişlerine katıldığınız için gelmiştir o zarflar size

Hiç bir çekilişe katılmadan da gönderim yapabiliyorlar.. Firmalardan isim satın alıyorlar..
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı furkan_emre

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2008, 18:19:00 »
size sadece birkaç cümle söylemek istiyorum BU FİRMAYA KESİNLİKLE BULAŞMAYIN BEN BULAŞTIM KURTULAMIYORUM BIRAKMIYORLAR...
Artık kazanmak istiyorum arkadaşlar desteklerini sabırsızlıkla bekliyorum .. :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2008, 01:17:20 »
Şu anda katılım zarfı masamda duruyor gerçekten çok janjanlı uğraşıldığı belli olan bir zarf baktığın aman sanırsın ki araba kazandında sana onu bildiriyolar içinde bir sürü kağıt bir sürü yazı var tabikide zarfı geri yollamıyacağım bu firmanın nasıl bir firma olduğu artık herkesçe malum. Adamalar beni firmanın ürünlerine çok ilgi gösteren vip müşteri statüsüne koymalarıda çok ilginç ben çok özelmişim birçok kişi arasından beni seçmişler, grurum okşandı sağolsunlar... Gülüyorum sadece  :D ahanda güldüm

Çevrimdışı bariskaplan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2008, 10:19:18 »
bana da vip müşteri falan yazmışlar.uyarılarınız için sağolun yırtıp attım kağıtarı.ayrıca şöyle birşey yazıyo "7 gün içinde cevap verirseniz aşağıdaki hediyeleri garantileyeceksiniz"ama sözleşmeyi tamamen okudum ve sadece 1 kişiye verilecekmiş.

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2008, 21:51:45 »
bnm babamada geliyor düzenli olarak yok çok özeldir kişiseldir neler neler yazıyolar içinde bissürü kafa karıştıran kağıtlar var amaçları kitaplarının reklamını yapıp satmak  reklamı yapılan kitabı alırsanız daha avantajlı olunuyor bende alıyorum ama hiç bişi çıkmıyor   ;D

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #9 : 03 Aralık 2008, 23:19:24 »
timsah arkadaşıma katılıyorum.ayrıca furkan emre arkadaşında söyledigi gibi bu firmaya sakın bulaşmayın.bu tür yollarla acaip para kazanıyor bu firma...bizede böyle bi zarf gelmişti yırtıp attım ben ...
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar