Gönderen Konu: Reader's Gidest Nedir?  (Okunma sayısı 8081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Reader's Gidest Nedir?
« Yanıtla #10 : 03 Aralık 2008, 23:23:27 »
Uzak duruyorum uzak durun derim...

Her çeşit ürün var. Bi bakion göstermelik coğrafya kitabi..Başka yerde ingilizce kitabı... kaç defa geldi hiç yanaşmadım...

Yinede uğraşacak olanlara bol şans....
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2008, 22:14:23 »
Herkes VİP ne güzel yaa  :D :D :D
banada geliyordu gelmiş daha dorusu .. ben askerdeyim arkadaşım nerden bu yaww :P
hatta bi kitabı aldık :P doğanın harikaları mı ne..
gelen zarfları hiç uraşmıyom bi okuyom oo anca

oltaat hesabı bu yaa.. kesin bi sazan çıkar.. mesela benim birader .. :D
Thoughts become things... choose the good ones

Çevrimdışı Maverick

• Deneyimli Kampanyacı
  • ♫ ♂ ♥ ☻
    • Karaağaç Web Sitesi
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2008, 22:33:04 »
yanlız adamların stratejisini kıskanmamak elde değil.

Çevrimdışı kaderim

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2008, 23:32:40 »
gercekten acıklamalarınız için tesekkürler.daha önce kitap geldi geri iade ettim. ama suan yine zarf göndermişler
acıklamalardan anladıgım kadarıyla.göndermemek gerekiyor...saygılar tesekkürler.....

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #14 : 07 Aralık 2008, 00:42:37 »
peki acaba bunlar adres ve isim bilgilerine nerden ulaşıyorlar merak ettigim bu benim...
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı logcupasa

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 13 Aralık 2008, 12:19:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
peki acaba bunlar adres ve isim bilgilerine nerden ulaşıyorlar merak ettigim bu benim...
Bır suru yarısmaya gırıp adresımızı bırakıyoruz yarısma sıtelerınden parayla alıyorlardır ...Ayrıca gırdıgımız cogu yarısmadakı bılgıler gelcekte aleyhımıze kullanılabılır yanı rısklı bır ıs yapıyoruz ...+ Cogu tarikat ve grupta cogumuzun bilgisi bulunmaktadır...Ornegin lisede bile 2 ayrı grup sınıf listelerini alıp 1 gun bir yere goturup getiriyorlardı sonradan konusturdugumdada bilgileri istediler deniyordu yanı ad soyad ve bılınen bılgılerle bır yerlere kaydedılıyoruz... kısısel bılgılerımızı coktan kaydetmıslerdır:)

Ücretsiz 5000 Olay Total Efects 7 İçin acele edelim
Hergunkampanya 5000 Olay Bedava zincirine gireli

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 13 Aralık 2008, 20:20:59 »
Bır suru yarısmaya gırıp adresımızı bırakıyoruz yarısma sıtelerınden parayla alıyorlardır ...Ayrıca gırdıgımız cogu yarısmadakı bılgıler gelcekte aleyhımıze kullanılabılır yanı rısklı bır ıs yapıyoruz ...+ Cogu tarikat ve grupta cogumuzun bilgisi bulunmaktadır...Ornegin lisede bile 2 ayrı grup sınıf listelerini alıp 1 gun bir yere goturup getiriyorlardı sonradan konusturdugumdada bilgileri istediler deniyordu yanı ad soyad ve bılınen bılgılerle bır yerlere kaydedılıyoruz... kısısel bılgılerımızı coktan kaydetmıslerdır:)

hayır arkdaşlar bende  ilk kampanyaya  katıldım ve  evlerine  sarı sarı  zarflar  gelen arkadaşlar  iyi hatırlasın  muhakkak bir  bir  form doldurmuşlardır  wolsvagen  golf  kampanyasına  katılmak için işte  bu işlem adres belirleme işlemi  idi  wolsvagen  golf  için hem kendime  hemde kardeşime  göndermiştim  böylece  adresleri  kayıt ettiler  ve evlere içinde bir sürü  lüzümsüz  kağıtlar  bulunan bir zarf  gönderdiler sarı rengte ve  bu kampanyalara katıla bilmek için kitap  siparişi vermezmiz istendi bende kendi  adıma  verdim  sipariş çekiliş  yapıldı  araba  yine  bursaya  çıktı ikinci  çekilişe  tekrar  zarf  geldi  sebebide ilk  çekilişte kitap  siparişi  vermiş olmam sipariş vermeyen leri ikinci  çekilişe  almadılar  firma  güvenilir  bence ama  aldığım kitapta  kaliteli ama yinede siz  bilirsiniz
;)

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
« Yanıtla #17 : 16 Aralık 2008, 00:35:29 »
kargo pttt parasını nasıl buluyorlar herkese gönderiyorlar ben ilgilenmedim
halil45

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 29 Ocak 2009, 12:35:01 »
ya  bana bu  şirketten  yine  bir  zarf  geldi bu sabah  kafayı  yiyecem  :(  golf  çekilişine katılmak istermisiniz  diyorlar  bir  kere  kitap  siparişi  vermiştim  bunlardan   şimdi  vip müşterisimişim  çekilişte  öncelik  hakkı  benimiş  :)  :D ???
;)

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
« Yanıtla #19 : 06 Şubat 2009, 11:50:32 »
banada zarf geldi,göndermemeli o zaman  :P
soluk soluğa yaşamalı insan..