sanırım ajans kendi elemanlarına vermiş bilgisayarları öyle görünüyor
sanırım ajans kendi elemanlarına vermiş bilgisayarları öyle görünüyor
kazananlardan birinin sitesine girdim bilgisayarla ilgili yazıları var
Sistem destek – Web tasarım – Network uygulamaları – Yazılım – Bilişim Güvenliği | " Teknoloji " ve " İnsan "
türk hackerlar şifre kırma ile ilgili yazıda var sitesinde
bence Microsoft kendi iş ortaklarına kazandırıyor iş ortağı olan firmaların çalışanlarına vs.
internette gezmek için illa ki bilişim uzmanı olmak gerekmez bu yarışmayı çok internette takılan birinin kazanması gerekir ama onlar uzmanlara kazandırıyor
yanılıyorsunuz uzmanlara kazandirmiyorlar, çünkü ben uzman değilim ilk gün ben kazanmışım çok mutluyum, mail gelmiş kargo bilgilerimi istediler gönderdim umarım çabuk gelir merak ediyorum...
ayrıca azbuzdada kazandım, kazanmak için gecemi gündüzüme katmıştım günde 6 saat uyku uyuyordum sonuçta o kadar uğraştımda kazandım ama ie8 de sadece 1gün uğraştım kazandım bilseydim azbuzda bu kadar uğraşırmıydım yaw ama kazanmayi ummuyordum çok mutlu oldum, kaç puan yaptığımı sorarsanız hatırlamıyorum gerçekten. 3 arkadaş aynı bilgisayar üzerinden sırayla tıklamıştık 5 saat kadar falan tıkladık bıraktık... 2010 a güzel hediyelerle mutlu giriyorum inşallah sizlerde çok güzel hediyelerle girersiniz...
ooooooooooooooo maşallah tebrikler...
çok sevindim tebrikler arkadaşım,biz nasıl kazanabilir kaç puan yapmalıyız ? bi fikrin var mı?
ben ilk gün katıldığım gerçekten şanslıyım arkadaşım, kampanyanın ilk günde fazla rağbet görmediğini düşünüyorum o yüzden kazandım büyük ihtimal, şuan ne kadar puanla kazanabilirsiniz hiç tahmin edemiyorum ama 1,5 milyon - 2 milyon puan ı zorlayanlar vardır diye düşünüyorum.
bundan sonra zor kazanılır