0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
internet explorer mi o da nedir 21. yüzyılda hala kullanan varmı kesinlikle kullanmam ( ev dahi verseler) microsaoft'un geldiği hale bak, kampanyalarla ayakta tutmaya çalışıyor tarayıcısını.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininternet explorer mi o da nedir 21. yüzyılda hala kullanan varmı kesinlikle kullanmam ( ev dahi verseler) microsaoft'un geldiği hale bak, kampanyalarla ayakta tutmaya çalışıyor tarayıcısını.öğrenciysen mecbursun mozillada dene bakalım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin girebiliyormusun ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininternet explorer mi o da nedir 21. yüzyılda hala kullanan varmı kesinlikle kullanmam ( ev dahi verseler) microsaoft'un geldiği hale bak, kampanyalarla ayakta tutmaya çalışıyor tarayıcısını.öğrenciysen mecbursun mozillada dene bakalım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin girebiliyormusun ?ilginçmiş ve de saçma bir uygulama
Arkadaşlar tam 50 bine yaklaşıyordı ki puanım bir anda sıfırlandı. Baştan başlıyor şimdi, acaba bu normal mi? yoksa güme mi gitti benim puanlar...
20-50 bin den bahseden arkadaşlar siz tuvalete yemek yemeye gitmiyormusunuz yaw ben o kadar uğraştm 2000den fazla yapamadım