Gönderen Konu: Algida  (Okunma sayısı 34661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı filibbertigibbet

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Algida
« Yanıtla #120 : 13 Nisan 2017, 23:48:50 »
arkadaşlar normalde 1 kartla günde boom boom nogger magnum ve cornetto olmak üzere 4 adet farklı dondurma alınabiliyordu. Hepsinden bir şifreyle aldıktan sonra dondurma karta tanımlanıyor ve bir daha şifre alıp kasiyere vermeye gerek kalmadan sadece kartla 4 tane dondurma alınabiliyordu. Ama bugün çoğu kişi karta tanımlanmış olan dondurmaları alamamış daha sonra yeni şifrelerle almayı da denemişler ama olmamış . Ben ise karta tanımlı telefon numaramla ve yeni şifrelerle dondurmaları alabildim. Yani telefon numarasıyla almayı da bir deneyin.

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #121 : 14 Nisan 2017, 00:00:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar normalde 1 kartla günde boom boom nogger magnum ve cornetto olmak üzere 4 adet farklı dondurma alınabiliyordu. Hepsinden bir şifreyle aldıktan sonra dondurma karta tanımlanıyor ve bir daha şifre alıp kasiyere vermeye gerek kalmadan sadece kartla 4 tane dondurma alınabiliyordu. Ama bugün çoğu kişi karta tanımlanmış olan dondurmaları alamamış daha sonra yeni şifrelerle almayı da denemişler ama olmamış . Ben ise karta tanımlı telefon numaramla ve yeni şifrelerle dondurmaları alabildim. Yani telefon numarasıyla almayı da bir deneyin.

Cornetto alabildiniz mi peki?
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 14 Nisan 2017, 00:07:52 »
Mağazaya dondurma almaya gidiyoruz.Birde dondurma olmayınca rezil oluyoruz neredeyse çok başarısız ve çok sorunlu bir kampanya olmuş

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #123 : 14 Nisan 2017, 00:08:49 »

Cornetto alabildiniz mi peki?
Cornettoyu denemedim karta tanımlıydı ama kartı evde unutmuştum cornetto şifrem de yoktu bi de ilk alanların da bugün cornettoyu alamadıklarını ama diğerlerini aldıklarını okudum o yüzden pek uğraşmadım.

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #124 : 14 Nisan 2017, 00:13:19 »
Mağazaya dondurma almaya gidiyoruz.Birde dondurma olmayınca rezil oluyoruz neredeyse çok başarısız ve çok sorunlu bir kampanya olmuş
aslında esas kızılması gereken kötü niyetli insanlarımız. Ben günde 3 tane alırken bile acaba 1 tane mi almalıyım diye düşünüyorum ama açıktan faydalanıp binlerce almaktan çekinmeyen insanlar var.

Çevrimdışı boran10

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #125 : 14 Nisan 2017, 00:54:12 »
Karta tanimlamak nedir nasil yapiliyor. Ben herseferinde sifrelerle aliyorum da zor oluyor. Karta tanumlamak nedir ve nasil yapiliyor aciklarmisiniz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #126 : 14 Nisan 2017, 03:48:12 »
kart ile bir dondurma çeşidinden aldığınızda o dondurma çeşidini şifre vermeden alabiliyorsunuz. Normalde kasiyer 6 numaradan islem yaparken sifresiz olarak karta tanımlı dondurma verirken 4 numaradan islem yapiyor.

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #127 : 14 Nisan 2017, 09:47:13 »
Az önce Magnum almak istedim  şifre ile ama düşmedi. Kasiyer sistemde sorun var öğleden sonra gelin dedi.

Çevrimdışı yucelc

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 14 Nisan 2017, 09:55:45 »
Boom Boom kodu isteyen varsa verebilirim.
Bol Şans :)

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #129 : 14 Nisan 2017, 10:11:25 »
Bu sorunlar kampanya başladığından beri çözülmedi