Gönderen Konu: Oyun Oyna Hediye Kazan  (Okunma sayısı 17190 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
Ynt: Oyun Oyna Hediye Kazan
« Yanıtla #30 : 27 Aralık 2009, 00:17:39 »
5. Dönem Anda Altın Kuru Yaklaşık; 1 Anda Altın = 0.000057 Türk Lirasıdır.

mail gelmiş 1 lira için kaç altın toplamamız gerek yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı afacan38

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #31 : 27 Aralık 2009, 23:01:28 »
Benimde ilk başta houma gitmiti hatta bi ara hırs bile yaptım. Takılan arkadaşlar var ise görmüşlerdir bir kaç oyunda rekorum bile var. 1800 küsür altınım vardı gelen para 0,833 mi öle birşey idi. Boş iş bence, ama sıkıldığımda sırf zaman geçirmek için oynuyorum.

Çevrimdışı demet

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 27 Aralık 2009, 23:27:22 »
benim altımlarım paraya bile çevrilmedi hala :)

oy lütfe

Çevrimdışı cemsarioz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #33 : 31 Aralık 2009, 02:39:19 »
Siteye girdim ben de, evt eksikleri var ama , o siteden çok bu siştede yazanlar garibime gitti. Arkadaşlar eagle20 kullanıcı site kötü, hile denedim oldu ve üyeliğimi sildiler diyor. Şimdi bu arkadaşın hile yaptığı anlaşılmasaydı acaba arkadaş siteye söylecekmiydi ben hile yaptım puanlarımı silin diye. Belli ki başarısız bir girişimin sonucunda canı fena yanmış. Belki aynı yöntemle kaç siteden hediye , ürün götürmüştür. Okuduğum bütün yorumlarda bir kişi bile bu durumu değerlendirmemiş. Adam resmen hırsız bence. Bugün msn sistemi bile kırılıyor. Şimdi suçun fazlası kimde. Çok eleştirdiğimiz ABD de facebook, google gibi günümüzün dev şirketleri garajda tasarlandı. Facebook günde 1 milyon dolar gelir elde ediyor. Acaba hangi ABD li çıkıpta başlarda facebooku eleştirdi. Bu site birşey sağlamaz dedi. Yıllar önce okulum.com projesi bunun gibi kişiler yüzünden ilerlememiş ve bitmiştir. Şimdi facebook a milyonları kazandırıyoruz. Bir de bizim millette şu olmuş, aşırı güvensizlik. Herşeyde risk vardır. Bizde riske girip, zaman harcayıp göreceğiz. Hep bu düşünceler nedeniyle zamanında keşifler yapamadık, geri kaldık. Eminim ki o zaman da birisi çıksa ya bir kıta var çok büyük deseydi, ya boşver bişi yoktur diyecektik kesin.

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 31 Aralık 2009, 02:55:28 »
sen bence bu forumdan birisin ve sahte üyelik açıp arkadaşa aklınca laf yedirion dimi nasıl tahmin ama  ;) kim olduğunuda sanırım biliyorum neyse...bu hile hikayesi çooook olduu artık.kim ne yaparsa yapsın katdeş sanane banane bizene...ne yapalım onu o oyunları düzenleyen site yöneticileri düşünsün.

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 31 Aralık 2009, 11:41:45 »
Siteye girdim ben de, evt eksikleri var ama , o siteden çok bu siştede yazanlar garibime gitti. Arkadaşlar eagle20 kullanıcı site kötü, hile denedim oldu ve üyeliğimi sildiler diyor. Şimdi bu arkadaşın hile yaptığı anlaşılmasaydı acaba arkadaş siteye söylecekmiydi ben hile yaptım puanlarımı silin diye. Belli ki başarısız bir girişimin sonucunda canı fena yanmış. Belki aynı yöntemle kaç siteden hediye , ürün götürmüştür. Okuduğum bütün yorumlarda bir kişi bile bu durumu değerlendirmemiş. Adam resmen hırsız bence. Bugün msn sistemi bile kırılıyor. Şimdi suçun fazlası kimde. Çok eleştirdiğimiz ABD de facebook, google gibi günümüzün dev şirketleri garajda tasarlandı. Facebook günde 1 milyon dolar gelir elde ediyor. Acaba hangi ABD li çıkıpta başlarda facebooku eleştirdi. Bu site birşey sağlamaz dedi. Yıllar önce okulum.com projesi bunun gibi kişiler yüzünden ilerlememiş ve bitmiştir. Şimdi facebook a milyonları kazandırıyoruz. Bir de bizim millette şu olmuş, aşırı güvensizlik. Herşeyde risk vardır. Bizde riske girip, zaman harcayıp göreceğiz. Hep bu düşünceler nedeniyle zamanında keşifler yapamadık, geri kaldık. Eminim ki o zaman da birisi çıksa ya bir kıta var çok büyük deseydi, ya boşver bişi yoktur diyecektik kesin.

şişşşşşşştt yeni üye ne oluyo bana mı çamur atıyosun sen  >:( >:(
ben sitenin açığını söylüyorum burda hile yaparak birşey kazanmak isteseydim tekrar üye olurdum yavaş yavaş puanımı artırırdm site de çakmazdı ama bu tarz sitelerde vakit harcamıyorum
Ayrıca hileden de ödül felen kazanmışlığımda yok  >:(   burda kimlerin ne şekilde ödül kazandığını bilen biliyo zaten birde senin gibi kiğmliğini gizlemek için yeni üye oluyum şuna laf atıyım diyenlerden de değilim ne diceksen gerçek üyeliğinle söylede ben de seni kaale alıyım  :D  :D

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 01 Ocak 2010, 03:38:38 »
kaile bile alma dostum  ;)

Çevrimdışı cemsarioz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #37 : 02 Ocak 2010, 12:16:59 »
Ben sana ülkemizden bahsediyorum sen bana yeni üyeliğimden. İşte dar görüşlülük bu demek oluyor. Ülkemizde yazılım sektörü gelişmeli, daha iyileri yapılması için bunlar başlangıç. Kurtuluş savaşında topu tüfeği olmayan, ayakları çıplak askerler kazandı bu vatanı. O zaman da, böyle yapılamaz, kötü  diye düşünenler çoktu. Ben Hollanda'da yaşıyorum. Burda ki yaşam şartlarını gördükçe güzel vatanımın neden böyle olmadığını düşünüyorum. HEY forumdaki arkadaşlar, sizce yanlışmı düşünüyorum. Hileyle, açıklarla aramakla geçecek zamanımızı neden başarılara, teşviklere ayırmıyoruz.

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 09 Ocak 2010, 14:19:42 »
Ben sana ülkemizden bahsediyorum sen bana yeni üyeliğimden. İşte dar görüşlülük bu demek oluyor. Ülkemizde yazılım sektörü gelişmeli, daha iyileri yapılması için bunlar başlangıç. Kurtuluş savaşında topu tüfeği olmayan, ayakları çıplak askerler kazandı bu vatanı. O zaman da, böyle yapılamaz, kötü  diye düşünenler çoktu. Ben Hollanda'da yaşıyorum. Burda ki yaşam şartlarını gördükçe güzel vatanımın neden böyle olmadığını düşünüyorum. HEY forumdaki arkadaşlar, sizce yanlışmı düşünüyorum. Hileyle, açıklarla aramakla geçecek zamanımızı neden başarılara, teşviklere ayırmıyoruz.
arkadaş güzel söylemişsinde nerelerdesin şimdi merak ettim.  :-X

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 09 Ocak 2010, 15:10:52 »
ben başka bir şey söylemek istiyorum arkadaşlar, bu sitenin basitliğini iletişim bölümünün olmamasını falan bir kenara atalım... oyun oynayarak hemen bir şey kazanmak çok değil mi? zevk için oyun oynayıpta beş ay sonra bir hediye seçebilicek kadar biriktirince bir şeyler almak için yapılamaz mı böyle bir şey??? yalnızca keşke sitede açıklama yapılsaydı şu kadar puan şu kadar para ediyor diye iyi olurdu...