Siteye girdim ben de, evt eksikleri var ama , o siteden çok bu siştede yazanlar garibime gitti. Arkadaşlar eagle20 kullanıcı site kötü, hile denedim oldu ve üyeliğimi sildiler diyor. Şimdi bu arkadaşın hile yaptığı anlaşılmasaydı acaba arkadaş siteye söylecekmiydi ben hile yaptım puanlarımı silin diye. Belli ki başarısız bir girişimin sonucunda canı fena yanmış. Belki aynı yöntemle kaç siteden hediye , ürün götürmüştür. Okuduğum bütün yorumlarda bir kişi bile bu durumu değerlendirmemiş. Adam resmen hırsız bence. Bugün msn sistemi bile kırılıyor. Şimdi suçun fazlası kimde. Çok eleştirdiğimiz ABD de facebook, google gibi günümüzün dev şirketleri garajda tasarlandı. Facebook günde 1 milyon dolar gelir elde ediyor. Acaba hangi ABD li çıkıpta başlarda facebooku eleştirdi. Bu site birşey sağlamaz dedi. Yıllar önce okulum.com projesi bunun gibi kişiler yüzünden ilerlememiş ve bitmiştir. Şimdi facebook a milyonları kazandırıyoruz. Bir de bizim millette şu olmuş, aşırı güvensizlik. Herşeyde risk vardır. Bizde riske girip, zaman harcayıp göreceğiz. Hep bu düşünceler nedeniyle zamanında keşifler yapamadık, geri kaldık. Eminim ki o zaman da birisi çıksa ya bir kıta var çok büyük deseydi, ya boşver bişi yoktur diyecektik kesin.