hediye mediye istemiyorum o bayan bir daha ararsa ağzıma geleni söylerim.
lazım değil hediyeleri falan...
onlardan gelcek hediye ye ihtiyacım yok !
hala çok kızgınım mail attım ve kızgınlığımı belirttim 2 gün önce kaule bile almadılar...
en azından arayıp özür dilemereri gerekirdi...
şu an araba araştırması içerisindeyiz ve eskişehir honda bayiinin üzerine bir çizgi çektik bile bu davranıştan dolayı.
işte müşteri kaybetme tekniği...
kimse bana bu olayı savunmasın yaşlayan bilir.
destek olan arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum...
Sabah benide aradılar. Ben araba almak istemiyorum hediyeler için doldurdum dedim. "anladım beyfendi ama bu bir talep formudur, yinede ilginiz için teşekkürler dediler kapattılar."
beni ve eşimide aradılar. Araba için bir form doldurmuşsunuz dediler. Bende internet de yayınlanan bir kampanya için bu formu doldurduğumu söyledim. Teşekkür etti kapattı.Sanırım bu kampanya benim içinde hayal odu..
banada kazandınız dedi ne kazandım dedim canta dedi
benide aradılar form doldurmuşsunuz dedi evet dedim sonra araba almayı düşünüyor musunuz dedi bende evet ama şimdi değil yaza doğru dedim

peki teşekkürler dedi ben de size teşekkür ederim dedim kapattık
bende formu doldurcaktım ama link ölü
bende formu doldurcaktım ama link ölü
Yaşanan sorunlardan dolayı firma kampanyayı sonlandırmak zorunda kaldı..
Yaşanan sorunlardan sizlerin zarar görmemesi için hediye dağıtımlarına başladı..
Sükunet arkadaşım, Çiğdem hanıma gerekli bilgileri dün gönderdim.. Sanırım pazartesi itibariyle sanada bilgi verilebilir veya direkt bayi ile görüşülür.. Sen canını sıkma..
Sizi arayan 262'li numara fabrikaya ait.. Bayilerin arama yapacağını sanmıyorum.. Gönlünüz rahat olsun arkadaşlar..
kamuoyu baskısı dedikleri bu olsa gerek
arkadaşlar güvenmeyin bu adamlara ben kazandım ama bana 3 tane basit tükenmez kalem yolladılar. bir tanesini yollasalar bi şey demezdim ama aynı kalemden 3 tane yolladılar bende kalemleri kıvırmadan aynen birleştirdim ve geri yolladım karşı ödemeli olarak...
Banada çanta yollamıslar bugun teslim aldım