0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün elçiler programı et indirimi ile combo yapayım dedim. Et indirimi düşmedi. Ben de tek heybeli set aldım. Siyah tabak ve kırmızı tabak seçenekleri var alacaklar dikkat etsin İyi gelecek elçileri et indirimini kullanan var miAYNI soruyu ben soracaktım kullanan varmı nasıl kullanılacak?
Bugün elçiler programı et indirimi ile combo yapayım dedim. Et indirimi düşmedi. Ben de tek heybeli set aldım. Siyah tabak ve kırmızı tabak seçenekleri var alacaklar dikkat etsin İyi gelecek elçileri et indirimini kullanan var mi
@ Klewx usta Bebek bezi veya Bebek mamasında indirim olursa veya duyarsan paylaşırsan sevinirim
Ace powerbank şişmiş durumda yani elde kalanı çoklistede adres eksikliğinden alamayacaklar vardı malumşimdi migros pazarlama ve ace den beni bugünaradılar her ikisinede 1200 hediyeli bir çekilişte yedekçekmeyen bir firmanın tutarsızlığını 15 dakika anlattımpowerbank lar hayır kurumuna gitmek üzere kolilerdeŞu an ben mpi ye başvurmaya karar verdim 8 isimlenasıl bir sonuç çıkar bilemem ama ace yi daha düzgünçekiliş yapmaya yönlendiririm migros h.i müdürü mpi ninadres beyan zorunluluğunun kaldıracağını söyledi işte bu durum bile mpi izni dışındaki çekilişlerde yedeği gündemler,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAce powerbank şişmiş durumda yani elde kalanı çoklistede adres eksikliğinden alamayacaklar vardı malumşimdi migros pazarlama ve ace den beni bugünaradılar her ikisinede 1200 hediyeli bir çekilişte yedekçekmeyen bir firmanın tutarsızlığını 15 dakika anlattımpowerbank lar hayır kurumuna gitmek üzere kolilerdeŞu an ben mpi ye başvurmaya karar verdim 8 isimlenasıl bir sonuç çıkar bilemem ama ace yi daha düzgünçekiliş yapmaya yönlendiririm migros h.i müdürü mpi ninadres beyan zorunluluğunun kaldıracağını söyledi işte bu durum bile mpi izni dışındaki çekilişlerde yedeği gündemler,kardeş şu yazdıklarının aralarına noktalama işaretleri koysanda, ne dediğini anlayabilsem hangi kelime hangi cümleye ait bilemiyorum.hem beynim hem gözlerim yoruluyor son yazdığın mesaj bu olduğu için alıntıladım.tüm yazdıkların için geçerli sözüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@ Klewx usta Bebek bezi veya Bebek mamasında indirim olursa veya duyarsan paylaşırsan sevinirim Aptamil 4 900 +300 Gr 48.90 yine piyasada 20 liraya satılan Aptamil sütlü-tahıllı 500 Gr lık paketler 9.95200 Gr milupa kavanoz mamaları 2.99 bebemoney X2 katpuan var migrosta gdi ürünü fırsatıyla,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@ Klewx usta Bebek bezi veya Bebek mamasında indirim olursa veya duyarsan paylaşırsan sevinirim Aptamil 4 900 +300 Gr 48.90 yine piyasada 20 liraya satılan Aptamil sütlü-tahıllı 500 Gr lık paketler 9.95200 Gr milupa kavanoz mamaları 2.99 bebemoney X2 katpuan var migrosta gdi ürünü fırsatıyla,Mama yı değerlendirelim