0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Coca-Cola 1.5 litre sarı kapağındaki şifreyle dominosta1 büyük pizza+1 litre kola 18.90 TL Coca-Cola 1.5Litre şokta iki adet alımda tane 1.99,Kapak altındaki şifreyi Dominos.com.tr ve ya telefonda4443322 ye öksüren indirimli menüyü götürüyor,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCoca-Cola 1.5 litre sarı kapağındaki şifreyle dominosta1 büyük pizza+1 litre kola 18.90 TL Coca-Cola 1.5Litre şokta iki adet alımda tane 1.99,Kapak altındaki şifreyi Dominos.com.tr ve ya telefonda4443322 ye öksüren indirimli menüyü götürüyor,coca cola zero da geçerli mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCoca-Cola 1.5 litre sarı kapağındaki şifreyle dominosta1 büyük pizza+1 litre kola 18.90 TL Coca-Cola 1.5Litre şokta iki adet alımda tane 1.99,Kapak altındaki şifreyi Dominos.com.tr ve ya telefonda4443322 ye öksüren indirimli menüyü götürüyor,coca cola zero da geçerli mikapağı sarıysa geçerli,
Bugün elçiler programı et indirimi ile combo yapayım dedim. Et indirimi düşmedi. Ben de tek heybeli set aldım. Siyah tabak ve kırmızı tabak seçenekleri var alacaklar dikkat etsin İyi gelecek elçileri et indirimini kullanan var mi