-
Gönderen:
nesliyaren
12 Oca, 2017 13:29
-
Bimde her aradığın ürün yok.piyasaya çıkan yeni ürünlerde bim e çok geç geliyor ama bazen öyle indirimler ve değişik ürünler oluyorki piyasanın çok altında.ve piyasada olmayan ürünler.
bimden sürekli alışveriş yapmam özel ürünleri ve özel indirimleri beklerim.
mesela örnek adanada dörtler diye bir market var 1 yılda ilk defa gittim fiskobirlik fındık ezmesi 1 alana 1 bedava olduğu için. piyasada araştırdım nette araştırdım. en ucuzu zaten 15 lira küsüratlı. bu 16 lira küsüratlıydı ama 1 alana bir bedavaydı. 8 liraya geliyordu tanesi.gittim aldım. her marketten her zaman alışveriş yapılmaz
Son tüketim tarihine baksaydınız
-
Gönderen:
klewx
12 Oca, 2017 13:33
-
Gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri satışı yapan Türkiye'nin en yaygın perakende mağazalar zinciri BİM, klasikleşen ve tüketicinin büyük ilgi gösterdiği yılın son "Aktüel Ürünler" kampanyasında 20 Ocak Cuma gününden itibaren Porselen Yemek Takımı, Şekerlik, Çay Bardağı, Cam Kahvaltı Tabağı, Lambader, 3'lü Sahan Seti, Tencere, Omlet Tavası, Teflon Seti, Sosluk, Gece Lambası, Çocuk Pijaması ve oyuncaklar uygun fiyatlarla satışa sunacak
geçen seferinde Cem ve setini verdiler tava vs için...ben de bunu eklesem olur mu?
bim e giren alışverişin ve indirimin düşmanıdır 
yok sizin kadar tabıkı anlamam ama Cem seti uygundu... marketlerin sahıbı için diyorsanız vallahı ben halen anlamadım marketlerin sahibi kim...herkes başka biri diyor
migros delistte 24-26 cm cam kapaklı mehtap teflon
tencereyi stok yakalarsan 8-10 tl ye alırsın bim bunu hiçbir
zaman yapmaz yapamayacağından değil ama kilit nokta
burası işte bu sebepten binlerce şubesi var rabbena hepbana,
-
Gönderen:
eyefive
12 Oca, 2017 13:40
-
Bimde her aradığın ürün yok.piyasaya çıkan yeni ürünlerde bim e çok geç geliyor ama bazen öyle indirimler ve değişik ürünler oluyorki piyasanın çok altında.ve piyasada olmayan ürünler.
bimden sürekli alışveriş yapmam özel ürünleri ve özel indirimleri beklerim.
mesela örnek adanada dörtler diye bir market var 1 yılda ilk defa gittim fiskobirlik fındık ezmesi 1 alana 1 bedava olduğu için. piyasada araştırdım nette araştırdım. en ucuzu zaten 15 lira küsüratlı. bu 16 lira küsüratlıydı ama 1 alana bir bedavaydı. 8 liraya geliyordu tanesi.gittim aldım. her marketten her zaman alışveriş yapılmaz
Son tüketim tarihine baksaydınız 
o aceleyle bakmamıştım.normalde ihmal etmem bakarım

şimdi siz deyince hemen baktım 01.11.2017
-
Gönderen:
klewx
12 Oca, 2017 13:47
-
migrostan 10 tl ace alıpta listede olmayan herkes
akşam 19 dan sonra ücretsiz olarak 4441044 arasın
16 sında 10 moneyleri listede olmayıp alışverişi sistemde
görünenlere yükleyeceklermiş şimdi aynur diye bir call
operatörü arayıp söyledi,
-
Gönderen:
klewx
12 Oca, 2017 20:57
-
haftasonu 14-15-16 ocakta migrosta bazı indirimler sıvı
ve krem yüzey temizleyicilerde %30,katalog ürünleri
hariç tüm paket peynirlerde ikinciye %50,sebze ürün
konservelerinde 1+1 v.b ateşli yumuşatıcı indirimi bu
haftada yok yüzbinlerin merakla beklediği 2x1440 Gr
yumoş+yumoş ayıcık hediyeli paket yakında belki iner,
-
Gönderen:
klewx
15 Oca, 2017 19:15
-
özdilek te bugün son şampuanlarda ve kavanoz turşu çeşitlerinde 2 ciye %50 indirim var elidor ve clear lar
toptan fiyata iniyor bu kampanyayla ózdilekteyim.com dan yarın sabah teslimli halen sipariş verilebilir worldcard ın
40 tl puan kampanyasında son günler 50 tl alışverişe erşan dana kangal sucuk 8.90,
-
Gönderen:
klewx
16 Oca, 2017 11:12
-
bugün son migroslarda flash hediyeli ürün Domestos
2x810 gr . +Mikrop oyuncağı 5.25 Domestos 3.5 kg 6.90,
-
Gönderen:
klewx
16 Oca, 2017 13:03
-
metro da 19 ocaktan itibaren world kartla tek seferde
300 TL alışverişe 30 ve 1000 tl alışverişe 100 world
puan 50 TL alışverişe 24 farklı ürünü indirimli
Satın alma şansı (oreo 12 li 38 gr 6 lira ritter sport ithal
100 gr.çikolatalar 3 tl)
-
Gönderen:
klewx
18 Oca, 2017 12:20
-
Deichmann da ayakkabılarda indirim başladı 2.sine
sepette %50 tekrar indirim var,
-
Gönderen:
eyefive
18 Oca, 2017 12:33
-
sanal marketten yaptığımız alışverişlerden money kazanıyormuyuz. ve ininalkart kart ile sanalmarket alışverişi yapılabiliyormu