Carrefour Maltepe bosaltilmis, son 3 kupon vardi 1 ini ben aldim 2 tane pepsi kuponu kaldi.
Carrefour Maltepe bosaltilmis, son 3 kupon vardi 1 ini ben aldim 2 tane pepsi kuponu kaldi.
haftanın başınd adolu dolu kuponalr vardı bütün carrefoursalarda şimdi kalmamış enteresan geliyor bana maltepe gittiğimde bana yok demişlerdi demek bugun gelmiş bitmiş hemen
Ben Carrefour'un tatil kampanyalarına katılmıyorum biliyorsunuz, aldığım protesto şekli bu. 5 TV için katıldım, hayırlısı. 1 katılım yeter.
Ve evet birileri Pepsi kuponlarına sağlam operasyon yapmış gibi duruyor. İyi tatiller diyelim, ne diyelim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinfiş - fatura no ibrazı istenmiş her ikisinde de. Hayırlısı.
tekirdağ tekira dan 11 adet pepsi 1 adet doritos katılımı yaptım. ellerinde bayağı kart vardı ve kadının söylediğine göre bu kampanyaya çok fazla ilgi gösteren olmamış.
tekirdağ tekira dan 11 adet pepsi 1 adet doritos katılımı yaptım. ellerinde bayağı kart vardı ve kadının söylediğine göre bu kampanyaya çok fazla ilgi gösteren olmamış.
gösteren gösteriyor.
çalarak çok güzel ılgı gösterıyor bazı utanmazlar
ankarada halen bulabilmiş değilim.. var mı acaba ankarada alabilen ve hangi mağaza?
yarın son gün hala kuponlar yok ne kadar saçma gelince arıycaz falan geçin bunları ya
bana artık gelmez dedi mağazalar zaten..
bana artık gelmez dedi mağazalar zaten..
kupon getirmiycekseler yapılmasın çekiliş o zaman çok saçma ya alışveriş yapıyoruz kupon yok iade diyoruz mızmızlanıyor kabul etmiyor