Gönderen Konu: Carrefoursa & Pepsi  (Okunma sayısı 7284 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
Carrefoursa & Pepsi
« : 16 Kasım 2016, 10:05:17 »

CarrefourSA'larda 18 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında 2,5 L Pepsi alımına
*10 UCL Çeyrek Final Maç Seyahati
*5 Adet Sony LCD TV
*200 Futbol Topu
  kazanma şansı...

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
Ynt: Carrefoursa & Pepsi
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2016, 18:27:37 »
Bu kampanya Pepsi Cola Servis ve Dağıtım LTD. ŞTİ tarafından MPİ’nin 02.11.2016 tarih ve 24951361-255.01.02/2678-8074 sayılı izni ile MUCİZE TANITIM  tarafından düzenlenmektedir.

18.11.2016 (SAAT: 10:00) - 01.12.2016 (SAAT: 23:59) Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm CarrefourSA marketlerinden Pepsi Cola Servis ve Dağıtım LTD. ŞTİ’ne ait 2,5 Lt Pepsi ürününden satın aldıklarında (her bir adet ürün için bir şifreli kart) fiş / fatura ibrazı karşılığında müşteri hizmetleri veya kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerinde bulunan şifreyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana  Gsm no, ad, soyad, adres, fiş/fatura no ve tarih bilgileri ile birlikte giren (CarrefourSA marketlerinin kapanış saati 22:00  olup, internet sitesinden şifre girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup son şifre gönderim tarihi 01.12.2016 saat: 23:59’dur) katılımcılara her şifre için 1 (bir) çekiliş hakkı verilecektir. İkramiye olarak, 10 kişiye 2017 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇI GEZİ PROGRAMI Nisan 2017  tarihleri içinde gerçekleşecek olan  2017  Şampiyonlar ligi çeyrek final maçının yapılacağı ülkede 1 gece 2 gündüz , 4 yıldızlı Hotelde oda kahvaltı konaklama, Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı için giriş bileti, Maçın oynanacağı Ülke gidiş, dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti ve havaalanı vergileri, Havaalanı – Otel – Havaalanı, Otel-Stadyum, Stadyum-Otel transferleri, seyahat sigortası dahildir. Seyahat tek kişiliktir. Seyahat İstanbul havalimanında başlar ve İstanbul havalimanında biter. İstanbul’a kadar ulaşım, vize ve pasaport ücreti, yurtdışı çıkış harcı bedeli, kişisel harcamalar seyahate dahil olmayan masraflar talihlilere aittir. Yurt dışı seyahatleri kdv'den muhaftır,  5 kişiye Sony  KDL-43W805C 43” 109 Ekran Full HD 800 Hz 3D Smart (Android) LED TV, 200 kişiye Futbol topu verilecektir. Çekiliş 07.12.2016 SAAT: 11:30’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 12.12.2016 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. 27.12.2016 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 11.01.2017 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   internet adresinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ücretsiz internet adresinden katılımlarda şifre, ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangibiri eksik olanlar çekilişe dahil edilmeyecektir.  Mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifre dikkate alınacaktır. İkramiye tesliminde  ikramiye kazanılan okunabilir şifreli kart ve fiş/fatura ibrazı zorunludur. Şifreli kartın ve fiş/faturanın okunabilir şekilde saklanması katılıcıların sorumluğundadır. Seyahat ikramiyesi talihli dışında başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez ve devredilemez. Seyahat İstanbul havalimanında başlar ve biter. İstanbul’a kadar olan ulaşım masrafları ile Pasaport ve vize işlemleri talihliye aittir. Seyahat ikramiyesi tek kişiliktir. Çekiliş sonucu belirlenecek talihlilerin seyahate gitmeden önce veya seyahat sırasında kendilerinden kaynaklanan herhangi bir sebepten dolayı (uçağı kaçırması, sağlık sebepleri, vize, kaza ) seyahate katılamamasından kampanyayı düzenleyen şirketler sorumlu değildir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti., CarrefourSa Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Roket Works Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti  ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır.

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2016, 00:50:44 »
Katıldım 1 katılım yaptım

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2016, 10:30:41 »
Yine tek gece. yahu insan gittiğini anlayamaz. TV verme 2 gece yap şunu.

Çevrimdışı kömürcüismail

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2016, 13:27:51 »
seyahati verme tv ver bol bol

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2016, 16:16:07 »
bunların hiçbirini verme, bir araba ver. İsteyen kullansın, isteyen satsın ister TV alsın, ister tatil yapsın.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2016, 16:22:30 »
bu seyahat ödullerı ne enteresan oldu ya...

bu arada Rossmann'ın cekılıs bugundu ızleyen oldu mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2016, 13:45:01 »
Carrefour dan 50_60 tane Pepsi yi ve çekiliş kartlarının hepsini alan kimse çıksın ortaya yahu insan 1-2 tane bari bırakır bu ne böyle arkadaş

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2016, 19:12:18 »
Gebze centerda kupon kalmamış bi müşteriye bütün kuponları verdik dediler  >:(

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2016, 20:27:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Carrefour dan 50_60 tane Pepsi yi ve çekiliş kartlarının hepsini alan kimse çıksın ortaya yahu insan 1-2 tane bari bırakır bu ne böyle arkadaş
Valla benim Kartal Bölge'de de sağlam birileri var süpüren. O şirket kim bilmiyorum Migros'ta falan rafları talan ediyorlar.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.