Bedava sirke baldan tatlıdır belli bir fiyata satılır tabii ama satış fiyatı 14 bin Euro o fiyatın yarısı gibi olur sanırım yada mustakil evi olan memlekette yazlıkta kısa mesafe kullanmaya harika olur
Şimdi de Doritos kuponları gelmemiş mağazalara sonrada CarrefourSA müşteri hizmetlerine arayıp söyleyince arkadaşlara iletiyorum en kıssa sürede dönüş yapılacak deniliyor 2 ay sonra dönüş yapıyorlar çok sinir oldum hemde ne güzel puan yüklenmişti Bu arada Doritos Mix rafı tamamen boştu baya katılım olucak gibi
Şimdi de Doritos kuponları gelmemiş mağazalara sonrada CarrefourSA müşteri hizmetlerine arayıp söyleyince arkadaşlara iletiyorum en kıssa sürede dönüş yapılacak deniliyor 2 ay sonra dönüş yapıyorlar çok sinir oldum hemde ne güzel puan yüklenmişti Bu arada Doritos Mix rafı tamamen boştu baya katılım olucak gibi
hangi magazaya sordunuz?
İstanbul Armonipark CarrefourSA ve Pelican Mall Avm CarrefourSA ya daha kupon gelmemiş fişe yazdı Doritos kuponu verilmedi diye bir daki sefer gelince veririz gelirse dedi
carrefour sanal markette aratınca 3 TL olan tek çeşit çıkıyor sadece.. o mu kampanyaya dahil olan çeşit?
carrefour sanal markette aratınca 3 TL olan tek çeşit çıkıyor sadece.. o mu kampanyaya dahil olan çeşit?
Evet sadece o ürün ama fazla koymuyorlar raflara yada koyuyorlar hemen bitiyor
Aynı şekilde bende bugün akşam sordum yol kart dediler madem kampanya yapıyorsunuz kartı gönderin ne anlamı var o zaman zaten kısa kampanya kartlar gelicekte biz katılıcaz da işin yoksa carefoura kart gelmişmi diye takip et
ben bugün aldım cepa carrefourdan.. yalnız nasıl süper boy o cips anlamadım:) 5 tane kart kalmıştı ben danışmadan aldığımda
Gebze de 2 tane carrefour var hiç bir zaman şifreli kart yok
Pepsi leri alan arkadaş bunlarin da hepsini almış