Gönderen Konu: CarrefourSA & Doritos Mix  (Okunma sayısı 7422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
CarrefourSA & Doritos Mix
« : 15 Kasım 2016, 13:19:24 »
Bu kampanya Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş. tarafından MPİ’nin 02.11.2016 tarih ve 24951361-255.01.02/2680-8076 sayılı izni ile MUCİZE TANITIM tarafından düzenlenmektedir.
Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır.
18.11.2016 (SAAT: 10:00) - 15.12.2016 (SAAT: 23:59) Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm CarrefourSA marketlerinden Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş.’ye ait 2 adet Doritos Mix Süper Boy ürününden satın aldıklarında (her iki adet ürün için bir şifreli kart) fiş / fatura ibrazı karşılığında müşteri hizmetleri veya kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerinde bulunan şifreyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana Gsm no, ad, soyad, adres, fiş/fatura no ve tarih bilgileri ile birlikte giren (CarrefourSA marketlerinin kapanış saati 22:00 olup, internet sitesinden şifre girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup son şifre gönderim tarihi 15.12.2016 saat: 23:59’dur) katılımcılara her şifre için 1 (bir) çekiliş hakkı verilecektir. İkramiye olarak, 1 kişiye Renault Twizy Life Alujnt Cmlbt Deca03 Facba1 Plat01 Ralu 13 Rdıs03 2016 Model, 1 kişiye Pioneer DDJ-SX2 Serato uyumlu 4 Kanal Dj Kontrolör, 30 kişiye Beats Solo HD Control Talk OE Kırmızı (BT.900.00013.03) verilecektir. Çekiliş 21.12.2016 SAAT: 10:30’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 23.12.2016 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. 07.01.2017 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 22.01.2017 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet adresinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ücretsiz internet adresinden katılımlarda şifre, ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangibiri eksik olanlar çekilişe dahil edilmeyecektir. Mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifre dikkate alınacaktır. İkramiye tesliminde ikramiye kazanılan okunabilir şifreli kart ve fiş/fatura ibrazı zorunludur. Şifreli kartın ve fiş/faturanın okunabilir şekilde saklanması katılıcıların sorumluğundadır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda ikramiye tesliminde ikametgah teskeresi ibrazı zorunludur. Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş.., CarrefourSa Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Roket Works Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Çevrimdışı alucra

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: CarrefourSA & Doritos Mix
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2016, 14:48:26 »
Yine ürün var şifreli kart yok müşteri hizmetlerine defalarca belirtmemize rağmen hiç sonuç yok migros gibi
yapamıyor carrefour acaba işlerinemi gelmiyor gerçi kazananlar şimdiden belli
"Kaybettiklerim arasında en çok aklımı özlüyorum."

Mark Twain

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2016, 19:00:52 »
Fişe şifre çıksa onlarca katılım yaparım ama şu haliyle hiç içimden gelmiyor açıkçası bazı çekilişlerde üstelik kasaya gidiyorum kimsenin haberi yok şifreli kart dileniyoruz çekiliş anlatıyoruz kendimi sineğin yağını çıkarıyor adama bak gibi hissediyorum.Kampanya ile alakasız fakat geçen gün araba çekilişi var şifre alıcam sorun oldu onunla uğraşıyorum arkadaşım ne işlerle uğraşıyorsun sanki çıkacak boşver falan diyor kimseye soylememek lazım hele bu işi anlamayanlara hiç soylemeyeceksin çekilişti kampanyaydı   

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2016, 21:35:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Fişe şifre çıksa onlarca katılım yaparım ama şu haliyle hiç içimden gelmiyor açıkçası bazı çekilişlerde üstelik kasaya gidiyorum kimsenin haberi yok şifreli kart dileniyoruz çekiliş anlatıyoruz kendimi sineğin yağını çıkarıyor adama bak gibi hissediyorum.Kampanya ile alakasız fakat geçen gün araba çekilişi var şifre alıcam sorun oldu onunla uğraşıyorum arkadaşım ne işlerle uğraşıyorsun sanki çıkacak boşver falan diyor kimseye soylememek lazım hele bu işi anlamayanlara hiç soylemeyeceksin çekilişti kampanyaydı   

eskiden groseri veya migrosta yada her ikisindede öyleydi; hatta tebrikler şu kampanyanın çekilişine katıldınız yazıyordu fişe basılı olarak
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2016, 00:32:23 »
Dostlar 18.11 da başlayacakmış, başka birşeyi mi kastettiniz bilemedim ama. Çekiliş kuponları gelse de şu an alışveriş yapmayın, kampanyaya dahil olmaz.
Bir de Renault Twizy motosiklet gibi araba. Ben baya incelemiştim 2 yıl önce. Alanın baya elinde kalacak birşey, Türk tüketicisine gidecek bir araç değil.
Ek not : Arkadaşlar geçenlerde ulusal, uluslararası kurumsal marketlerle ilgili bir rapor gördüm. Malum Carrefour Fransızlardan ağırlık hisseyi Sabancı lara sattı. Yönetim Sabancı'larda yani, CEO su da Teknosa'dan geçti birkaç yıl önce. Şu an az adam çok iş felsefeleri var. Verimlilik adına baya personel sayısında kısıntıya gidiyorlar. Bu da hizmet kalitesinin düşmesi demek elbette.
Kiler lerin devir operasyonu da oldu. Mağazaları düşürüp, personeli de azaltmışlar ancak karlılık artmış. Gurme, Super konseptlere bakmayın.
Ben her çekilişte mutlaka Carrefour Maltepe park ve İçerenköy'de kuponları buluyorum. Neomarin'e gidince müşteri hizmetlerinde kızlar şaşkın şaşkın bakıyor, çözemiyorlar da.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 00:43:27 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2016, 19:59:17 »
Renault twizy zaten ruhsatta motosiklet olarak geçiyor ve A1 ehliye ile kullanılıyor.Sahibinden'e baktım birkaç tane ilan var 2015 500-600 km yapmışına 35 bin tl falan istiyorlar kolay satılacagını sanmıyorum fiyatı duşuk tutmak gerekiyor şehir yerinde kullanmak için kapalı garaj gibi yeriniz olacak çünkü camları yok sanırım 4 bin tl kadar vergi çıkarırlar aşağı yukarı araba olsa çok daha iyi olurdu 

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #6 : 17 Kasım 2016, 01:34:42 »
Oturuşu falan da motosiklet, iç malzeme çok sert plastik. Aynen kilit yok, camlar yok. Alakasız biri gelir kafayı içeri sokar. Saçma diyaloglar yaşarsın. Ama özellikle işi ve evi yakın olan, park sorunu olan, çok şehir merkezi yerlerde imdada yetişir. Hele ki böyle bir yerde bekarsan yada 2 kişilik aileysen tadından yenmez. Satılacak araba değil, 2 yıl önce Kadıköy Belediye Renault Fluence ZE arabaları 25.000 TL ye satmaya çalışıyordu, Maltepe'deki bir galeri aracılığıyla.
Pil kirası falan da yoktu zira Renault, belediyeye hibe etmiş.

Hibrit de böyle elektrikli araba da sıkıntı sorun. Türk ailesine gidecek araçlar değil. Sembolik 1 katılım yapacağım elbette.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 17 Kasım 2016, 10:32:14 »
evet en iyisi tek katılım yapmak.maksat kampanyacılık gereği  :D  çıksa okutursun bunu çok çok yarı fiyatına zararla.ben bunu almak isteyenler olabileceğini düşünüyorum  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2016, 11:02:40 »
Arkadaşım arabalardan anlıyor.Yorumu şu bu araba rüzgarda uçar  :D :D
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 17 Kasım 2016, 11:15:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşım arabalardan anlıyor.Yorumu şu bu araba rüzgarda uçar  :D :D

kavşaktada devrilir  :D yazlığı olan yaylası olan kısa mesefade baklala gitsin sahil turu atsın işte  :D golf aracı ve atv motosikletten iyidir heralde  :D