sanırım rekor bende 
şu an itibariyle 755 şifre
son güne biraz daha alıp almamaya kararsızım
illa çıkacak diye hayal kurmuyorum 1 şifreyle katılana da çıkabilir
kısmet, hak eden kazansın
maşallah 
artık iş arkadaşlarıma, konu komşuya ikram ediyorum
bitecek gibi değil
@enavcı boş paketleri çıkararak ikram ediyorsunuz heralde

dido felan olsaydı bende o kadar olmasa bile 5 te 1 lik kısmı kadar stok yapabilirdim ( tabii rejim yapmadığım zamanlarda

)
benim sanırım 11 katılımım var.. 2 tane 5 li paket, bir tane de tekli büyük olandan almıştım
@enavcı boş paketleri çıkararak ikram ediyorsunuz heralde
dido felan olsaydı bende o kadar olmasa bile 5 te 1 lik kısmı kadar stok yapabilirdim ( tabii rejim yapmadığım zamanlarda
)
evet Siret Bey

Cipsleri de açıp şifreleri alıp ikram ediyorum
hepsi yemediğim, kalorili ürünler
sağ olsunlar tüketmeye yardımcı oluyorlar
2 gün önce migrosa gittim.marketin önünde milli piyangocu az önündede benim ayaklarımın dibindede boş şifreli metro kağıdı

içimden bir ses geldi al o kağıdı belki kısmetin var diye

lipton çayları almak için markete girdim.namaza yetişmem lazımdı aceleli telaşlıydım; çıkarken o boş metroyu alabilirim diye düşündüm ama unuttum sonra
bir yandan lipton çay,bir yandan boş metro ambalajı, bir yandanda şu milli piyangocuya gideyim de bu işi bırak kazandığın para haram,başkalarınıda günaha sokuyorsun diye söyleyeyim sevap kazanayım diye düşünürken namaza ucu ucuna yetiştim

bu arada 1 alana 1 bedava süperfreshler kalmamış
Kampanya bitimine 8 saat kaldı elinde şifre olanlar göndersin sonra yok ben bilmiyordum demesin
400 küsürde benden.Beleş verip paketini getir dediklerim sizede selam olsun. Canınız sağolsun

Son 3 paketim kaldı açılmamış unutmayız inşallah.
katılım 500bin i bullacak herhalde.zaten sırf bizim forumdan var 10-15 bin katılım
3 katılım
1 ben
1 eşim
1 oğlum için