0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekli paketlerden aldım gönderiyorum ama üründe kampanya görseli yok kazanınca bunlar görsel olan paketler ile katılım olacaktı demesin ve şifreleri kabul ediyor ama şifreler eski kampanya görseli olan paketlerdeki şifre yeni yani kampanya görseli olan paketlerdeki sifrelerden çıkma ihtimali daha yüksek şimdi sormak istediğim kampanya görseli olup olmaması farkedermi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTekli paketlerden aldım gönderiyorum ama üründe kampanya görseli yok kazanınca bunlar görsel olan paketler ile katılım olacaktı demesin ve şifreleri kabul ediyor ama şifreler eski kampanya görseli olan paketlerdeki şifre yeni yani kampanya görseli olan paketlerdeki sifrelerden çıkma ihtimali daha yüksek şimdi sormak istediğim kampanya görseli olup olmaması farkedermihiç bir şekilde fark etmiyor. hepsi kabul ediliyor. sayfalarında bu konu hakkında yorumları var zaten.
sanırım rekor bende şu an itibariyle 755 şifreson güne biraz daha alıp almamaya kararsızım illa çıkacak diye hayal kurmuyorum 1 şifreyle katılana da çıkabilirkısmet, hak eden kazansın