0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSıcak suya tutup kurutttuktan sonra hepsi aynı oluyor.mustafa bey sayamadim kac katilim oldu boyle 🤑 bol sans 👍Bu hafta 1000 dedim bitirdim.Gelmeme ihtimali çok bu hafta için ama.diazem 1. ve 2. hafta da kaç telefon kazandınız?Dostum 1.5 kazandım diyim.Bu hafta biraz fantezi oldu.Son gün karar vermeseydim 2 bin katılcaktım ama yetiştiremem diye durudum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSıcak suya tutup kurutttuktan sonra hepsi aynı oluyor.mustafa bey sayamadim kac katilim oldu boyle 🤑 bol sans 👍Bu hafta 1000 dedim bitirdim.Gelmeme ihtimali çok bu hafta için ama.diazem 1. ve 2. hafta da kaç telefon kazandınız?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSıcak suya tutup kurutttuktan sonra hepsi aynı oluyor.mustafa bey sayamadim kac katilim oldu boyle 🤑 bol sans 👍Bu hafta 1000 dedim bitirdim.Gelmeme ihtimali çok bu hafta için ama.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSıcak suya tutup kurutttuktan sonra hepsi aynı oluyor.mustafa bey sayamadim kac katilim oldu boyle 🤑 bol sans 👍
Sıcak suya tutup kurutttuktan sonra hepsi aynı oluyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSıcak suya tutup kurutttuktan sonra hepsi aynı oluyor.mustafa bey sayamadim kac katilim oldu boyle 🤑 bol sans 👍Bu hafta 1000 dedim bitirdim.Gelmeme ihtimali çok bu hafta için ama.diazem 1. ve 2. hafta da kaç telefon kazandınız?Dostum 1.5 kazandım diyim.Bu hafta biraz fantezi oldu.Son gün karar vermeseydim 2 bin katılcaktım ama yetiştiremem diye durudum.hayırlı olsun. ama bu hafta 1000 tane katılımla en az 2 tane kazanırsın diye tahmin ediyorum