0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
önceki sayfada kalekale şöyle yazmış. İki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermiştikalekale şifreyi girmiş hatalı şifre uyarısı almış. görünüşe göre kalekale katılmamış gibi gördü kendini ama algidaya ulaştığında sistemde algida katıldığını söylemiş. yani şu an oldu da sistemde bir hata varsa rastgele 8 hane girip sistem hatalı şifre desede kayıt oluşturuyo olabilir mi diye düşündüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönceki sayfada kalekale şöyle yazmış. İki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermiştikalekale şifreyi girmiş hatalı şifre uyarısı almış. görünüşe göre kalekale katılmamış gibi gördü kendini ama algidaya ulaştığında sistemde algida katıldığını söylemiş. yani şu an oldu da sistemde bir hata varsa rastgele 8 hane girip sistem hatalı şifre desede kayıt oluşturuyo olabilir mi diye düşündüm.Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş mesaj attığı için çubuklardaki şifreleri girmiş gibi katılım Hakkı vermişlerdir. Örneğin siteden 8 katılım yaptıysa 2 çubuk fotoğrafı gönderdiği için 10 katılım yapmış sayarlar.
İlk haftamızı tamamladık.İlk hafta kampanyacılar arasında geçer bence.Kime sorduysam en düşük 50 var.Tani 1000 üstü yapanda olduğunu varsayarsak bolca en az 30 bin olur ama bence fazlası.İçimden geçen ise 2. Hafta daha az olacak katılım.