Gönderen Konu: Algida Dondurma  (Okunma sayısı 24887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: Algida Dondurma
« Yanıtla #50 : 14 Eylül 2016, 13:58:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
önceki sayfada kalekale şöyle yazmış.
İki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermişti

kalekale şifreyi girmiş hatalı şifre uyarısı almış. görünüşe göre kalekale katılmamış gibi gördü kendini ama algidaya ulaştığında sistemde algida katıldığını söylemiş. yani şu an oldu da sistemde bir hata varsa rastgele 8 hane girip sistem hatalı şifre desede kayıt oluşturuyo olabilir mi diye düşündüm.

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş mesaj attığı için çubuklardaki şifreleri girmiş gibi katılım Hakkı vermişlerdir. Örneğin siteden 8 katılım yaptıysa 2 çubuk fotoğrafı gönderdiği için 10 katılım yapmış sayarlar.
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 14 Eylül 2016, 14:20:24 »
ilk hafta çekilişi ne zaman ? geç kaldıkmı ? ayrıca eski dondurmalar oluyormu kampanya görseli yok üzerinde burada yaylada
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı alucra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 14 Eylül 2016, 15:06:20 »
1 haftanın bitmesine 7 saat kaldı 24.00 dan sonra 2 hafta çekilişine geçilecek  ayrıca kampanya görseli yok eskileri geçerli şifre olsun yeter
"Kaybettiklerim arasında en çok aklımı özlüyorum."

Mark Twain

Çevrimdışı lBaDOkeil

• Deneyimli Kampanyacı
  • KurTrade
    • Hidroponik Tarım
« Yanıtla #53 : 14 Eylül 2016, 16:04:42 »
şuan site yine hata veriyor sizde de öylemi ?
.
.
.
.
.
.
Hidroponik Tarım Danışmanlık Hizmetleri
Hidroponik Tarım Besinleri Sera Kurulum

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 14 Eylül 2016, 17:08:02 »
önceki sayfada kalekale şöyle yazmış.
İki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermişti

kalekale şifreyi girmiş hatalı şifre uyarısı almış. görünüşe göre kalekale katılmamış gibi gördü kendini ama algidaya ulaştığında sistemde algida katıldığını söylemiş. yani şu an oldu da sistemde bir hata varsa rastgele 8 hane girip sistem hatalı şifre desede kayıt oluşturuyo olabilir mi diye düşündüm.

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş mesaj attığı için çubuklardaki şifreleri girmiş gibi katılım Hakkı vermişlerdir. Örneğin siteden 8 katılım yaptıysa 2 çubuk fotoğrafı gönderdiği için 10 katılım yapmış sayarlar.

Siz yanlış anlamışsınız joyucel şifre hata verdi bende şifreyi mail attım sonra beni aradılar katılımınız alınmış diye ayrıca onlar katılım yapmadı bende şifreyi girerken şifre hatalı diye ekranda yazı çıktı dedim onlarda hayır dedi katılımınız görünüyor dedi

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 14 Eylül 2016, 18:35:13 »
cep telinde yollanınca sorun oluyormu
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 14 Eylül 2016, 20:45:49 »
Firefox, Chrome hata verdi. Operadan gönderdim  ;)
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #57 : 15 Eylül 2016, 00:04:37 »
İlk haftamızı tamamladık.İlk hafta kampanyacılar arasında geçer bence.Kime sorduysam en düşük 50 var.1000 üstü yapanlarda olduğunu varsayarsak bolca en az 30 bin olur ama bence fazlası.İçimden geçen ise 2. Hafta daha az olacak katılım.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #58 : 15 Eylül 2016, 00:05:29 »
İlk haftamızı tamamladık.İlk hafta kampanyacılar arasında geçer bence.Kime sorduysam en düşük 50 var.Tani 1000 üstü yapanda olduğunu varsayarsak bolca en az 30 bin olur ama bence fazlası.İçimden geçen ise 2. Hafta daha az olacak katılım.

bakalım ne olacak. Kısmetten gerisi hikaye :)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı ysener

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #59 : 15 Eylül 2016, 00:09:01 »
Bence katılım 50 bini geçmez.