Gönderen Konu: Algida Dondurma  (Okunma sayısı 24892 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
Ynt: Algida Dondurma
« Yanıtla #130 : 27 Eylül 2016, 12:43:10 »
 :-[ yine yokum :(
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #131 : 27 Eylül 2016, 15:45:16 »
5 tane aldım hep hata veriyor, nasıl çözeriz?

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #132 : 27 Eylül 2016, 15:46:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dun aksam bana da hata verdi SMS yolladım mecburen
sonra düzeldi
bugun denemedim henuz

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #133 : 27 Eylül 2016, 15:48:09 »

Şuan sorun yok.

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #134 : 27 Eylül 2016, 16:00:42 »
Yüzlerce şifre yolladım bir kere bile hata vermedi

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #135 : 27 Eylül 2016, 16:27:40 »
kısmet olmayacak anlaşılan
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #136 : 28 Eylül 2016, 00:48:56 »
Yıllardır çekilişlere katılırım ilk defa böyle birşey başıma geldi. Ürün 1 TL olunca şifre üretmekte zorlanmışlar ve şifrede kafayı yemiş.

Benim kodum ......60 ile bitiyor. Ancak şifre hatalı dedi. 6O (o harfini denedim, iç harf dizilerini değiştim ama ısrarla hata verdi) Önceden yolladığım şifrelere baktım 0 yoktu acaba sistemde mi sorun var diye 0 yerine başka rakamlar deneyeyim dedim. (Excel kullananlar bilir belli haneden sonra artık yazdığınız rakamı 0'a düzler.) Hatalı dedikleri hariç şu şekilde şifreleri kabul etti :

-......62
-......63
-......64
-......65
-......66 (Önceden katılmış dedi)
-......67
-......69

Kendi kodumla katılamadığımdan deneme yanılma böyle birşey çıktı. Ürün 1 TL olunca Magnum'daki gibi çok mantıklı algoritma üretememişler sanırım. Kendi kodum düzgün çalışsa bunu da farkedemezdim sonuçta kendi şifremde hata veriyor.

Bu çubuğa çıkmaz umarım, çıkarsa da firma ile tartışmasını ve izahını yapmak gerekecek. Sadece bu çubuk girişinde ciddi sorun yaşadım ve sistemin bir bug ı çıktı sanırım.

Önümüzdeki yıl da yapacaklarsa karışan karakterler yerine 10-12 haneli şifrelemeye geçmeliler.

7 Z 2
1 T J
G C 6
6 8 3
E F L
O 0

Çubuk üzerine karakter basılırken hata olursa çok karışma yaşanıyor. Okurken de karışıyor, en güzeli dönem dönem karışan karakterleri beraber basmadan bu karakterleri mümkün olduğunca kullanmamak.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 00:59:16 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı burak02

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #137 : 28 Eylül 2016, 09:07:08 »
Yıllardır çekilişlere katılırım ilk defa böyle birşey başıma geldi. Ürün 1 TL olunca şifre üretmekte zorlanmışlar ve şifrede kafayı yemiş.

Benim kodum ......60 ile bitiyor. Ancak şifre hatalı dedi. 6O (o harfini denedim, iç harf dizilerini değiştim ama ısrarla hata verdi) Önceden yolladığım şifrelere baktım 0 yoktu acaba sistemde mi sorun var diye 0 yerine başka rakamlar deneyeyim dedim. (Excel kullananlar bilir belli haneden sonra artık yazdığınız rakamı 0'a düzler.) Hatalı dedikleri hariç şu şekilde şifreleri kabul etti :

-......62
-......63
-......64
-......65
-......66 (Önceden katılmış dedi)
-......67
-......69

Kendi kodumla katılamadığımdan deneme yanılma böyle birşey çıktı. Ürün 1 TL olunca Magnum'daki gibi çok mantıklı algoritma üretememişler sanırım. Kendi kodum düzgün çalışsa bunu da farkedemezdim sonuçta kendi şifremde hata veriyor.

Bu çubuğa çıkmaz umarım, çıkarsa da firma ile tartışmasını ve izahını yapmak gerekecek. Sadece bu çubuk girişinde ciddi sorun yaşadım ve sistemin bir bug ı çıktı sanırım.

Önümüzdeki yıl da yapacaklarsa karışan karakterler yerine 10-12 haneli şifrelemeye geçmeliler.

7 Z 2
1 T J
G C 6
6 8 3
E F L
O 0

Çubuk üzerine karakter basılırken hata olursa çok karışma yaşanıyor. Okurken de karışıyor, en güzeli dönem dönem karışan karakterleri beraber basmadan bu karakterleri mümkün olduğunca kullanmamak.
Abi bana da 0 olan çubuklar denk geldi 0 yerine Q yazınca oluyor. Aslında dikkatli bakınca 0 yazısının altında bir çeltik işareti var. Birde bu şekilde deneyiniz. :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #138 : 28 Eylül 2016, 13:48:29 »
@burak02 , @diazem oldu teşekkürler tavsiyeniz için. Q yu da denemiştim sanki ama başka karakteri de değişmişim o an demekki
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #139 : 28 Eylül 2016, 13:51:34 »
Giriş yapamayanlar 4442519 u arayın.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...