Az önce herobaby ' den numune istedim en kısa zamanda geri dönüş yapılacak dediler.
Bu arada nivea ' dan istemiştim ondanda cevap geldi numune gönderilmiyormuş malesef
Linkler için teşekkürler TheWazZ
Az önce herobaby ' den numune istedim en kısa zamanda geri dönüş yapılacak dediler.
Bu arada nivea ' dan istemiştim ondanda cevap geldi numune gönderilmiyormuş malesef
Linkler için teşekkürler TheWazZ 
Ben üye olurken numune seçeneğini işaretledim ek olarak mesaj atmamız gerekiyor mu?
Bende senin gibi yaptım numune seçeneğini işaretledim ULKER den mail geldi. Bildiğiniz başka siteler yok mu arkadaşlar deniyelim ?
arkadaşlar herobaby de nerden numune istiyoruz mesaj kısmına mı yazıyoruz, oraya yazıyorsak ne yazıyoruz
Bana doğacıdan geldi 5,30 tl kargo ücreti verdim. verdiğimede deymedi açıkcası.
Bana doğacıdan geldi 5,30 tl kargo ücreti verdim. verdiğimede deymedi açıkcası.
Sen yenisin galiba.
Kurallardan bir;
Birşey kazanınca mümkünse kargonun kime ait olduğunu soracaksın. Size derlerse onlara ödetmeye çalışacaksın. Yok derlerse tmm diyeceksin. Numunelerde mümkün olmuyor genelde o zaman gelen kargoyu açıp bakacaksın verdiğin paraya değmiyorsa İSTEMİYORUM deyip göndereceksin.

(daha hiç yapmadım çok şükür)
biz ödüyoruz deyip gelince sana ödetirlerse msj atıp hakkını arıyacaksın.

(denedim ve karlı çıktım)
Pavloderm. Kargo ücreti karşılığında yolluyor.
Baby Star- Kargo ücretini kendi ödüyor 2 adet bebek bezi yolluyor.
Hero Baby - Üye olan herkese hediye paketi yolluyor Kargo kendisine ait.
pavloderm ve baby stardan bana geldi..
Temizmama.com numunelik yolluyordu arkadaşlar fakat şu an ellerindeki testerlar bitmiş haberiniz olsun
off ya hiç güzel numune kalmamış artık firmalar göndermiyor