Arkadaşlar bildiğiniz gibi birçok firma artık numune gönderimi yapmıyor. Bunun için bu bölümde numune dağıtımı yapan firmaların adreslerini toplayalım. Böylelilkle konu hep güncel kalır ve bir sürü de konu açılmamış olur.
Eskiden bebek ürünleri için ayrıca konu açmıştım ama artık tüm numune gönderen firmalar bu başlık altında yer alacaktır.
Paylaşımlar geldikçe alt alta ekliyorum:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
giris yapin
ben bioblas dan neredeyse 3-4 defa istedim farklı zamanlarda ama gelmedi
bana geldi ama bioxin di galiba rozi gönderiyor Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
merhaba arkadaşlar ülker hero baby'e ilk kez kayıt oluyorsanız üyelik sayfasınız alt kısmında numune talepi seçeneğini işaretleyin 2-3 hafta içersinde numuneniz elinize ulaşıyor
Kayit olun veya
giris yapin
Kayit olun veya
giris yapin ücretsiz kuran ı kerim cd si bana geldi sağ olsunlar.kesin gönderenlerden biriside bu
Anne ve anne adayları her ay lansinoh'ta düzenlenen yarışmaya katılabilrisiniz.Hediye kazanmasanız bile her katılımcıya ücretsiz numune gönderiyorlar.
merhaba arkadaşlar ülker hero baby'e ilk kez kayıt oluyorsanız üyelik sayfasınız alt kısmında numune talepi seçeneğini işaretleyin 2-3 hafta içersinde numuneniz elinize ulaşıyor
Kayit olun veya giris yapin
Bebek ile ilgili ürünler hariç diye renkli bir şekilde belirttim ama yine de okumadan mesajını yazmışsın.
eğer ilinizde şubesi yoksa rosense 21 ve bazen daha fazla 5ml lik numune yolluyor
ilinizde rosense olsa bile satan bi yerden giidp almanızı söyüyorlar bana öyle oldu bi güzellik merkezini aramışlar onlar da beni ardı ve gittim aldım ürünlerde harika
merhaba.bana da evy layd ve roziden numune geldi hemde 5-6 paket gönderdiler.