Gönderen Konu: Algida Dondurma  (Okunma sayısı 25739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Algida Dondurma
« Yanıtla #60 : 15 Eylül 2016, 00:10:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İlk haftamızı tamamladık.İlk hafta kampanyacılar arasında geçer bence.Kime sorduysam en düşük 50 var.1000 üstü yapanlarda olduğunu varsayarsak bolca en az 30 bin olur ama bence fazlası.İçimden geçen ise 2. Hafta daha az olacak katılım.
30 binmi  :) bu rakamı tek başına yapan bile vardır.benim tahminim 70 bin
 reklamlar patır patır 50 tane s7 diyor. 2.ve 3.hafta bu iş coşar diyorum azalmaz.
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2016, 00:12:41 Gönderen: yesilyayla »

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #61 : 15 Eylül 2016, 00:20:44 »
İlk haftamızı tamamladık.İlk hafta kampanyacılar arasında geçer bence.Kime sorduysam en düşük 50 var.1000 üstü yapanlarda olduğunu varsayarsak bolca en az 30 bin olur ama bence fazlası.İçimden geçen ise 2. Hafta daha az olacak katılım.
 reklamlar patır patır 50 tane s7 diyor. 2.ve 3.hafta bu iş coşar diyorum azalmaz.
Şu ara arabayı yenilemesem 5 bin basardım kesin ilk haftaya.Ama 2. Haftanın çok farkedeceğini sanmam.İlk haftaya abandı herkes.Bende pek değişiklik olmaz 2. Hafta içinde ay ı katılırım ama 3 e kasmam pek.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 15 Eylül 2016, 00:45:50 »
hediyenin değeri zaten 3bin küsür.. 30 bin katılım yapacak olan gitsin direkt alsın 10 telefon:)

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 15 Eylül 2016, 04:04:14 »
katılımın onbinler basamağına çıkacağını hiç düşünmedim olur mu o kadar :) 20k 30k gibi katılımların olacağını bilsem hiç bulaşmazdım çıkması çok düşük ihtimal olur planlarıma göre. ben max 5-6k katılım olur, bende atıyorum 3k ile 3.5k arasına 500 katılım yapsam, birler basmağından 50 denemede en az 6-7 defa 3 sayısı çekilir o 6-7 tanesininde en az 2 tanesi de 0 ile 5 sayısı arasında gelir diye düşündüm falan çok basit düşündüm heralde  :P :P hayırlısı olsun ben ilk haftaya katılmadım. 2. haftaya katılım yapıcam. bende 2. haftada diğer haftalara göre daha az katılım olacağını hissediyorum. ilk hafta çekilişe gidip katılımın kaç olduğunu öğrenmeye çalışacağım :)

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 15 Eylül 2016, 04:06:19 »
yalnız diğer konulara göre bu konunun görüntüleme sayısı acaip fazla. 6k görüntüleme olmuş. forumda hangi konu 1 haftada 6k görüntüleniyor. pusuda bekleyip katılım yapanları siz düşünün  :P

Çevrimdışı karizma2335

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #65 : 15 Eylül 2016, 06:59:14 »
bence katılım sayısı 350000 civarı olacak

Çevrimdışı burak02

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #66 : 15 Eylül 2016, 08:15:44 »
bine yakın katılım yaptım. bakalım ne olcak.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 15 Eylül 2016, 10:38:53 »
1 tane katılım yaptım  :D 1000 tane katılım yapanlar varsa bravo.ben hem üşenirim o kodları tek tek siteye yazmaya. hemde heleki böyle hata veriyorken şühe duyarım katılıp katılmadığıma  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 15 Eylül 2016, 11:24:17 »
3 tane anneme 7 tane de bana olmak üzre ben de 10 katılım yaptım.. fazladan stok fln da yapmadım, günlük canımız dondurma isteyince tercihimizi bundan yana kullandık sadece.. tek katılımla iphone kazanmış biri olarak nasipse çıkar diyorum..

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #69 : 15 Eylül 2016, 12:03:56 »
Şu ara arabayı yenilemesem 5 bin basardım kesin ilk haftaya.Ama 2. Haftanın çok farkedeceğini sanmam.İlk haftaya abandı herkes.Bende pek değişiklik olmaz 2. Hafta içinde ay ı katılırım ama 3 e kasmam pek.
Diazem yenilemek nedir? Kazanman lazım, sana yakışanı o :)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.