0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkes ilk hafta katilim az olacagini dusunup ilk hafta katilirsa sonrasinda katilacak maddi gucu bulamazsa boyle bisey olmaz mi. hangi kampanya hatirlamiyorum ama yine bu tarz haftalik biseyde ilk hafta katilim ucmustu sonra azalmisti.250 dondurma siparisi verdim. 250 daha vericem ama hangi hafta katilayim bilemedim. telefona ihtiyacm var cikma ihtimalinin yuksek olacagini dusundug icin yatirim yapiyorum . yanlis mi yapiyorun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes ilk hafta katilim az olacagini dusunup ilk hafta katilirsa sonrasinda katilacak maddi gucu bulamazsa boyle bisey olmaz mi. hangi kampanya hatirlamiyorum ama yine bu tarz haftalik biseyde ilk hafta katilim ucmustu sonra azalmisti.250 dondurma siparisi verdim. 250 daha vericem ama hangi hafta katilayim bilemedim. telefona ihtiyacm var cikma ihtimalinin yuksek olacagini dusundug icin yatirim yapiyorum . yanlis mi yapiyoruno kadar dondurmayı yersen hasta olursun hastane masrafı telefondan fazla olur bol şans
2. Haftada mantıklı bunda aslında.Kurban telaşesi işe yarar.
Sahte çubuk basıp hile yapacak kişilerde olacakdır.
İki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermiştimagnum mu yoksa bu kampanya mıydı?