Gönderen Konu: Algida Dondurma  (Okunma sayısı 24904 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
Ynt: Algida Dondurma
« Yanıtla #30 : 08 Eylül 2016, 13:38:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
herkes ilk hafta katilim az olacagini dusunup ilk hafta katilirsa sonrasinda katilacak maddi gucu bulamazsa boyle bisey olmaz mi. hangi kampanya hatirlamiyorum ama yine bu tarz haftalik biseyde ilk hafta katilim ucmustu sonra azalmisti.250 dondurma siparisi verdim. 250 daha vericem ama hangi hafta katilayim bilemedim. telefona ihtiyacm var cikma ihtimalinin yuksek olacagini dusundug icin yatirim yapiyorum . yanlis mi yapiyorun

o kadar dondurmayı yersen hasta olursun hastane masrafı  telefondan fazla olur :) bol şans

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #31 : 08 Eylül 2016, 14:41:54 »
herkes ilk hafta katilim az olacagini dusunup ilk hafta katilirsa sonrasinda katilacak maddi gucu bulamazsa boyle bisey olmaz mi. hangi kampanya hatirlamiyorum ama yine bu tarz haftalik biseyde ilk hafta katilim ucmustu sonra azalmisti.250 dondurma siparisi verdim. 250 daha vericem ama hangi hafta katilayim bilemedim. telefona ihtiyacm var cikma ihtimalinin yuksek olacagini dusundug icin yatirim yapiyorum . yanlis mi yapiyorun

o kadar dondurmayı yersen hasta olursun hastane masrafı  telefondan fazla olur :) bol şans
şifrelere ulaşmak için yemen lazım, bence de hasta olabilirsiniz. :) ben değil istatistikler bunu söylüyor. bu tarz tekrarlanan periyodik kampanyalarda ilk haftalarda katılım hep düşük kalır. İnsanlar öğrendikçe yada katılmayı ertelemeleriyle de son hafta en yüksek katılım gelir.
Burada katılmayı ertele ertele son günü unutup kuponları ellerinde patlayan çok insan var.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 08 Eylül 2016, 14:44:31 »

ilk hafta katılmak daha mantıklı neden diye sorarsanız internet katılımda hata ve site bazen çöküyor burda sizin ilk hafta katılım yaparsanız kazanma şansınızı arttııryor zaten 6 gün kaldı :) bol şans  birde 2. hafta katılım  ilk haftaya göre  1 bin kişi falan artar ama 3. hafta rekor katılım gelicek demedi demeyin :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 08 Eylül 2016, 15:21:08 »
2. Haftada mantıklı bunda aslında.Kurban telaşesi işe yarar.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 08 Eylül 2016, 15:25:11 »
2. Haftada mantıklı bunda aslında.Kurban telaşesi işe yarar.

1. hafta belirli satten sonra site çökuyor 2 .haftada kurban bayramını kapsıyor   bu 2 jhhafta katıulım dusuk olur 3. hafta rekor olur

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 08 Eylül 2016, 15:35:34 »
Çoğu en az 100-150 adet şifre göndermeyi düşünüyor, ilk hafta katılım az olmaz yine de, ama diğer haftalara göre katılım daha az olur tabi

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 08 Eylül 2016, 17:55:15 »
Sahte çubuk basıp hile yapacak kişilerde olacakdır.

mümkün mü ki öyle birşey? bedava konusunda yapıldığını duymuştum ama bu çekiliş.. magnum için bazen bir harfi yanlış girsem bile hatalı şifre uyarısı veriyor.. bunda da aynı olur herhalde

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 08 Eylül 2016, 18:24:31 »
İki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermişti

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 08 Eylül 2016, 18:33:02 »
İki tane şifrem hata vermişti algidaya çubukların resmini çekip gönderdim katılımınız alınmış dedi halbuki yanlış şifre diye hata vermişti

magnum mu yoksa bu kampanya mıydı?

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 08 Eylül 2016, 18:57:14 »

magnum mu yoksa bu kampanya mıydı?

Bu kampanyada oldu şifreyi yazdım yanlış şifre dedi arayan bayan da katılımınız alınmış diyor