0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar yarişmada iddaalı hale geldiginiz an adminleri ya puaninizi düşürüyor yada üyeliginizi siliyor benim kacinci sirada oldugumu bügün tüm arkadaslarimiz gördü ilk iki kesin kendi tanıdıkları ne yapabiliriz bu durumda ben resimlerini almiştim oylarimin !
nursel hocam fezza yı yine bulamadım 50 puan verebilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bana neron54 arkadaşım bir tek 10 puan vermiş.bir kişi de 1 vermiş.başka da oy yok.destekçilerim nerde?sözler tutulsun lütfen.ben simonbolivar,ömer arkadaşlarıma falan hep 10 ar puan verdim.onlar daha bana puan vermemişler sanırım.karşılıklı destek vereceğimize söz vermiştik hani...benim hedefim büyük değil.sadece 100 e gireyim yeter. kul adını yaz vereyim kardes
arkadaşlar bana neron54 arkadaşım bir tek 10 puan vermiş.bir kişi de 1 vermiş.başka da oy yok.destekçilerim nerde?sözler tutulsun lütfen.ben simonbolivar,ömer arkadaşlarıma falan hep 10 ar puan verdim.onlar daha bana puan vermemişler sanırım.karşılıklı destek vereceğimize söz vermiştik hani...benim hedefim büyük değil.sadece 100 e gireyim yeter.