0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3. sıradaydım benimde puanları sildiler şimdi sahtekar bunlar
tamam arkadaslar sorun benim int tarayicisindaymiş operayla denedim bitirdim üyelik işlemlerimi oylarınızı esirgemeyiniz 25 senedir türkiye kupasi alamayan fenerbahceme türkiye kupasi alirdim dedim omeremre87 bekliyorum oylarınızı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam arkadaslar sorun benim int tarayicisindaymiş operayla denedim bitirdim üyelik işlemlerimi oylarınızı esirgemeyiniz 25 senedir türkiye kupasi alamayan fenerbahceme türkiye kupasi alirdim dedim omeremre87 bekliyorum oylarınızı arkadaşım bir on puanda ben verdim sana.bende fezza adıya birkaç hayal yazdım bende desteklerini beklerim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam arkadaslar sorun benim int tarayicisindaymiş operayla denedim bitirdim üyelik işlemlerimi oylarınızı esirgemeyiniz 25 senedir türkiye kupasi alamayan fenerbahceme türkiye kupasi alirdim dedim omeremre87 bekliyorum oylarınızı arkadaşım bir on puanda ben verdim sana.bende fezza adıya birkaç hayal yazdım bende desteklerini beklerim. ilk puanlarınız benden hadi bakalım hayırlısı olsun..
arkadaslar benim Kullanıcı adımda omeremre87destekleriniz bekliyorum destek veren mesaj attin bende ona vericem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar benim Kullanıcı adımda omeremre87destekleriniz bekliyorum destek veren mesaj attin bende ona vericemBEN SANA BİR 10 VERDİM DOSTUM.ÇÜNKÜ KOYU FENERLİYİM VE SAYGI DUYUYORUM.