Ben son anda güncelledim yine de emin olamamıştım bilgilerimi her çağırdığımda boş geliyordu ama asil den kazanmışım.
arkadaşlar ben bilgileri gönderdiğim halde kendilerine ulaşmadığını söylüyor kargo takip baktığımda teslim almış konuştuğum şahıs.
O zaman kargo şirketini bir arayayım dediğimde yok gerek yok bulamıyoruz tekrar yollarmısınız dediler
sizce ne yapmalıyım şikayet mi etmeliyim?
arkadaşlar ben bilgileri gönderdiğim halde kendilerine ulaşmadığını söylüyor kargo takip baktığımda teslim almış konuştuğum şahıs.
O zaman kargo şirketini bir arayayım dediğimde yok gerek yok bulamıyoruz tekrar yollarmısınız dediler
Şifreli ambalajı ve fişinizi ibraz etmeniz gerekiyor. Bunları gönderdiyseniz bidaha bulma şansınız yok ki. Kaybettiyseler onların suçu tabiki
Ben şimdi siteye girdim üyelik bilgilerimde hiçbir şey gözükmüyor,eski üyelikler nasıl oluyor onu çözemedim sanırım kido.com.tr'de açılan hesaplar oluyor..
Şifreli ambalajı ve fişinizi ibraz etmeniz gerekiyor. Bunları gönderdiyseniz bidaha bulma şansınız yok ki. Kaybettiyseler onların suçu tabiki
kazananlardan herhangi bir şifre istediler, başka şifre yollasanız sorun olmaz
Gönderdikleri evraklarda fiş ve şifreli ürün istenmiyor galiba. Sonra sorun olmasın bunları gönderirsek.
ben çekilişte 335,12 TL değerindeki Cx-30W Kameralı Wi-Fi Multikopter Seti kazandım istenilen belgelerde fiş ibrazı veya şifreli ürün paketi istenmiyordu
ben çekilişte 335,12 TL değerindeki Cx-30W Kameralı Wi-Fi Multikopter Seti kazandım istenilen belgelerde fiş ibrazı veya şifreli ürün paketi istenmiyordu
Telefon ile aradığımda
fiş
şifreli ürün paketi
teslim aldığıma dair gönderilrn belge
nüfus cüzdanı fotokopisini göndermem gerektiğini söyledi yetkili kişi.
Gönderdikleri evraklarda fiş ve şifreli ürün istenmiyor galiba. Sonra sorun olmasın bunları gönderirsek.
Haklısınız evrak bana daha yeni ulaştı. İbraname doldurmanız ve kimlik fotokopisi eklemeniz yeterli diyor ama normalde fiş ve şifreli ürün istemeleri gerekiyor.
Fatura isteyen varsa bana ulaşsın