Gönderen Konu: Pınar Kido kazananlar  (Okunma sayısı 11359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
Ynt: Pınar Kido kazananlar
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2016, 20:11:02 »
Hepsi kendi adıma 14 katılım yaptım. Çünkü kızım günde 3-4 süt içiyor. Her katılımda 1çekiliş Hakkı kazandınız yazısı çıktı. Katılım sayısı gerçekten çok az.  Toplam  60 hediye var. Ve ben asilleri bıraktım, yedeklerde bile yokum. Bu işte bir gariplik yokmu? Kesin çıkmalıydı demiyorum, çıkmayabilirde sonuçta. Droneyi de çok önemsemiyorum. Ama toplam katılım sayısı doğruysa, bu tabloda çıkması gerekmezmiydi? Bazı Ajanslar son dönemde çok hata yapıyor. Kendilerini düzeltmeleri lazım.

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2016, 21:03:12 »
başka telefonları varmı acaba telefonu açan yok tam bir dandik ajans

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2016, 21:17:30 »
bir de bu var yarında burayı arayalım
 A F F İletişim Reklamcılık Yayıncılık Bilgi Teknolojileri ve Araştırma Hizmetl.Ltd. Şti. A F Adres: Ahievren Cad. Atacenter İş Merkezi No:1 Kat.1             Maslak / İstanbul             Türkiye A F Telefon: 2122385501 A F Fax: 2122385518

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #13 : 25 Temmuz 2016, 22:39:17 »
aynı lipton gibi olmuş bu da :( mpi şikayet yazın
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı ysener

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 25 Temmuz 2016, 23:26:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hepsi kendi adıma 14 katılım yaptım. Çünkü kızım günde 3-4 süt içiyor. Her katılımda 1çekiliş Hakkı kazandınız yazısı çıktı. Katılım sayısı gerçekten çok az.  Toplam  60 hediye var. Ve ben asilleri bıraktım, yedeklerde bile yokum. Bu işte bir gariplik yokmu? Kesin çıkmalıydı demiyorum, çıkmayabilirde sonuçta. Droneyi de çok önemsemiyorum. Ama toplam katılım sayısı doğruysa, bu tabloda çıkması gerekmezmiydi? Bazı Ajanslar son dönemde çok hata yapıyor. Kendilerini düzeltmeleri lazım.
Katılım koşullarında üyelik bilgileri eksik olanların çekilişe katılmayacağına dair bir bilgi vardı. Belki bu nedenle katılmamış olabilirsiniz.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 26 Temmuz 2016, 00:57:21 »
ben bunu unuttum heralde katılmayı. :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #16 : 27 Temmuz 2016, 13:12:27 »
Arkadaşlar kido farklı site açmış sanırım eski siteden üyelik bilgilerini çekmiş. Zira Bilgilerimle yeni üyelik açamamıştım. İletişim bilgilerim benim boş geldi, mail attım. Dönüş yapan olmadı, kendi başımın çaresine bakıp zorlaya zorlaya iletişim bilgilerimi güncelledim.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 27 Temmuz 2016, 18:51:02 »
Bana niye çıkmadığı şimdi anlaşıldı. Bu konuda uyarı koymaları lazımdı aslında. sağlık olsun diyelim.

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 29 Temmuz 2016, 11:25:53 »
Bu çekilişte de sıkıntı var. Yetkilinin söylediğine göre çoğu kişi adres bilgileri eksik olduğu için çekilişe dahil edilmemiş.
Ben yüksek sayıda katılım yaptım. ailemde bir çok kişi de katıldı ama sadece bir tane çıktı. Çıkan hesap eski yıllarda açılmış bir hesap. Yeni hesapları açarken adres bilgilerini tam girdik ama muhtemelen sistemlerinde sorun var ve adresleri gözükmediği için çekilişe dahil edilmediler.

Millipiyangoya başvuracağız. benzer şüphesi olanlar katıldıkları şifreleri belirterek milli piyangoya  başvursun bence...

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 29 Temmuz 2016, 12:00:59 »
Bende çekilişe katılmadan önce adres bilgilerimi güncellemiştim ibraname eski ev adresime gitmiş aradım firmayı bizde bu adresiniz görünüyor dedi ve yeni açılan hesaplardan kazanan hiç kimse yok bu çekiliş şikayet edilmeli