Arkadaşlar lütfen bizim forumdaki tüm arkadaşları destekleyelim..Bende elimden geldiğince puanlıyorum..Beni de unutmayınız:-)
Sabahtan beri yerimde sayıyormuşum gibi geliyor bana

sizede öylemi geliyor
Ben de herkese verdim ama aradan 3 - 4 saat geçti, şimdi bakıyorum da puanlarım hiç yükselmemiş. 
ben şimdi oyunu verdim ve hayranın oldum arkadaşlar elimden geldiğince herkese oy veriyorum ama gözden kaçırdıklarım uyarsınlar hemen veririm
düzenli olarak bana oy veren tüm arkadaşlara teşekkürler
Ben de herkese verdim ama aradan 3 - 4 saat geçti, şimdi bakıyorum da puanlarım hiç yükselmemiş. 
ben şimdi oyunu verdim ve hayranın oldum arkadaşlar elimden geldiğince herkese oy veriyorum ama gözden kaçırdıklarım uyarsınlar hemen veririm
bende sana veriyorum beni de unutma:-)
607 ve hayranlık. 
Teşekkür ederim.
2 hesabına da oy verdim sende unutma dosttum:-)
aynı durum benim içinde geçerli arkadaşlar iki üyelikten oy veriyorum ama birinle yorum yapıyorum tarbah yada bahtar olarak bilginize
Hedefim ilk 100'de olmak, desteğe devam. Puanladıktan sonra hayranım olup yorum olarak da "." bile bıraksanız yeter. Puanlarınız bir noktayla bile artacaktır. 
sıralama neden verilmemiş arkadaşım