0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar lütfen bizim forumdaki tüm arkadaşları destekleyelim..Bende elimden geldiğince puanlıyorum..Beni de unutmayınız:-)
Ben de herkese verdim ama aradan 3 - 4 saat geçti, şimdi bakıyorum da puanlarım hiç yükselmemiş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de herkese verdim ama aradan 3 - 4 saat geçti, şimdi bakıyorum da puanlarım hiç yükselmemiş. ben şimdi oyunu verdim ve hayranın oldum arkadaşlar elimden geldiğince herkese oy veriyorum ama gözden kaçırdıklarım uyarsınlar hemen veririm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de herkese verdim ama aradan 3 - 4 saat geçti, şimdi bakıyorum da puanlarım hiç yükselmemiş. ben şimdi oyunu verdim ve hayranın oldum arkadaşlar elimden geldiğince herkese oy veriyorum ama gözden kaçırdıklarım uyarsınlar hemen veririm607 ve hayranlık. Teşekkür ederim.
İşlem tamamdır. Bu arada yeni ile yorum yapıyorum ama ikisi ile de veriyorum puan.
Hedefim ilk 100'de olmak, desteğe devam. Puanladıktan sonra hayranım olup yorum olarak da "." bile bıraksanız yeter. Puanlarınız bir noktayla bile artacaktır.