10 milyon katılım olur artık
puanlama aşırı saçma! denildiği gibi yanlış cevaplarda var, banada denk geldi, netten kontrolda ettim sonrasında. sinir bozucu derecede çok soru var. hergün hergün işin gücün arasında kim uğraşır 100 soruyla. 20-30 soru falan ideal.
yanlış çok ben dün sadece aklıma gelenleri yazmıştım. kazananalar ertesi sabah 1000da açıklanacak diyordu hala açıklanmadı. puanlar toplanarak gidiyor. acaba her gün kendi içinde mi tekrar sıralanacak yoksa toplam puana göre mi. eğer toplam puana göre değilse niye topluyorlar sonuçta günün ilk 10 kişisi ve daha sonra cekilişle hediye verecekler.
puanlar hergün sıfırlanıyor, hergün ilk 10 için herkesin şansı var, sinirleri sağlam olanlar buyursunlar, bana fenalık geldi okadar sorudan.
Yarışma güzel ama puan düşümü gerçekten çok fazla, asabileri önerilmez. Bugün zor da olsa 15.oldum bakalım yarına kaçıncı olurum. Herkese başarılar.
Ben soruları bile göremedim boyna kazanmaya başla,maile tıklayıp üyeliğini etkinleştirmen gerekli,maile tıkla,kazanmaya başla,üyelik etkinleştir,maile tıkla olarak kısır döngüde takılıyoruz
Ben soruları bile göremedim boyna kazanmaya başla,maile tıklayıp üyeliğini etkinleştirmen gerekli,maile tıkla,kazanmaya başla,üyelik etkinleştir,maile tıkla olarak kısır döngüde takılıyoruz
Dalga geçmek için mi yazdın sendede aynı sorunmu var anlayamadım ama gelen bütün etkinleştir maillerine tıklayınca düzeliyo