0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2265 puanla şu an 10.yum her an biri geçebilir diye tetikte bekliyorum. kaybetmek önemli değil de 11. olmak kötü çünkü bir üst sıradakiyle aramda sadece 5 puan var 2 önümdeki ile 11 puan 5. sırada idim akşamdan beri bekliyorum bakalım ne olacak umarım 10. sırada kalırsın tek korkum ilker atalay o da sabah 9:52den beri girmemiş. son 10 dkda girmesin bi zahmet 5 puanla kaybetmek olur mu ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2265 puanla şu an 10.yum her an biri geçebilir diye tetikte bekliyorum. kaybetmek önemli değil de 11. olmak kötü çünkü bir üst sıradakiyle aramda sadece 5 puan var 2 önümdeki ile 11 puan 5. sırada idim akşamdan beri bekliyorum bakalım ne olacak umarım 10. sırada kalırsın
2265 puanla şu an 10.yum her an biri geçebilir diye tetikte bekliyorum. kaybetmek önemli değil de 11. olmak kötü çünkü bir üst sıradakiyle aramda sadece 5 puan var 2 önümdeki ile 11 puan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2265 puanla şu an 10.yum her an biri geçebilir diye tetikte bekliyorum. kaybetmek önemli değil de 11. olmak kötü çünkü bir üst sıradakiyle aramda sadece 5 puan var 2 önümdeki ile 11 puan 5. sırada idim akşamdan beri bekliyorum bakalım ne olacak umarım 10. sırada kalırsın tek korkum ilker atalay o da sabah 9:52den beri girmemiş. son 10 dkda girmesin bi zahmet 5 puanla kaybetmek olur mu ya ilker atalay benim lise den fizik hocam olur.. o adamın bilmediği bişey yok... onaylanmış 6-7 tane formülü var dünya çapında.. tam bir ileri zekadır.. bi başkası olmaz... ihtimal vermiyorum. olsa olsa bizim süperzekam ilker hocadır
Ben soruları bile göremedim boyna kazanmaya başla,maile tıklayıp üyeliğini etkinleştirmen gerekli,maile tıkla,kazanmaya başla,üyelik etkinleştir,maile tıkla olarak kısır döngüde takılıyoruz