Gönderen Konu: Oriflame 100bp yada 150bp yap fırsatı kaçırma  (Okunma sayısı 9055 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Oriflame 100bp yada 150bp yap fırsatı kaçırma
« Yanıtla #10 : 01 Aralık 2009, 09:55:08 »
Serbest kürsüye taşıyalımmı?

Konunun gidişatı iyi değil de...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 01 Aralık 2009, 09:55:09 »
iyi güzel de firmanın yanlış ürünü gönderip göndermediğini veya eksik ürün gönderip göndermediğini her seferinde kontrol edeceksek işimiz var demektir.. şu anda büyüme içindeyseler bu kafayla fazla büyüyemezler.. öyle bir sorunları varsa gerekirse 5 kere 10 kere kontrol edip müşteriye öyle gönderecekler.. ben bunu mazeret veya haklı bir durum olarak görmüyorum.. benim düşüncelerim bu yönde

Çevrimdışı AyPars

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • oriflame ile yeni bir dünya
« Yanıtla #12 : 01 Aralık 2009, 09:55:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim hem boş çıktı azcık vardı içinde oda gözümüyaktı

rimel direk gözemi sürülüyor?erkek oldugumdan anlamıyorum kusura bakmayın....

kirpiğe sürünce göze gelmiyomu hanımlar bilir

hımm benim kardeşim özellikle rimel ve rujları bol bol satıyor alanlarda gerçekten memnunlar hiç bu şikayetleri duymadım...ama şikayetlerinizi aklıma yazdım liderime ileteceğim hepsini...çözümsüz sorun yoktur ölüm haricinde inşallah memnuniyetsizlik oranını ortadan kaldırırız bu tarz eleştirilerle...
oriflame ile yeni bir dünya

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #13 : 01 Aralık 2009, 09:55:55 »
Rimel 'in içinin boş çıkmasıyla, deponu8n taşınmasındaki orantıyı bulamadım ürünü kargoya verirken rimelin içindekilerini döküptemi kargoya vermiş şimdi bu Oriflame :)

güzelce okumak ve anlamak gerekiyor bazen !!!! güzelce upuzun bir açıklama yaptım lütfedip okuyup anlarsanız sebebi aralarda acıklanmış zaten... ben haddim ve hatta açıklama mecburiyetim yokken boşu boşuna karalama yapılmasın diye güzelce yazdım izah ettim lütfen anlayalım okuduklarımızı...

Güzelcene okudum bak Melos arkadaşın rimelide boş çıkmış. Senin orda yazanı şu 10 bin kişiden kim okusa depo nun taşındığı için içi boş yolladılar diye okur. Asiceylan diyorki içinde gram ürün yoktu sen diyorsun depo taşınıyor saçmalamışsın iyicene ve hiç bir güzellik malzemesinde doğal ürün diye birşey olmaz ve son olarak sitesine baktığımda şirket hakkında her hangi bir ticari belge numarası v.s. yoktu eee :) bu kadar kendilerine güvenmiyen bir şirket olurmu ya :) Birde ürünü değiştirmediğinizi yazmışsınız tüketici hakkına şikayet etse o şirketin Ş si kalmıyacağını bilmeliler :)
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı AyPars

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #14 : 01 Aralık 2009, 09:58:45 »
iyi güzel de firmanın yanlış ürünü gönderip göndermediğini veya eksik ürün gönderip göndermediğini her seferinde kontrol edeceksek işimiz var demektir.. şu anda büyüme içindeyseler bu kafayla fazla büyüyemezler.. öyle bir sorunları varsa gerekirse 5 kere 10 kere kontrol edip müşteriye öyle gönderecekler.. ben bunu mazeret veya haklı bir durum olarak görmüyorum.. benim düşüncelerim bu yönde

KONUNUN TAŞINMASINA GEREK YOK DİAZEM ARKADAŞ...

neron şöle söliyim sana oradaki calısanlar faturadaki ürünleri birebir tam olarak koydular yada art niyetli bir calısan size geldiği gibi yanlıs ürün eksik ürün koydu bu olamazmı? bunda oriflame in sucu ne...peki sunuda ileteyim birde kargo firması kargoyu aldı...sonucta kargolarımız demir kasa içinde gelmiyor agzı bantlanıyor yine art niyetli insanımız bu ülkede cok hepimiz biliyoruz kutunun ağzını actı ürün aldı değiştirdi bişiler yaptı düşündüğümüzde böle birşey oldugunu anlayabiliriz yada düşünebiliriz...oriflame firması bizi yetkilendiriyor bu konuda kargonuz tam değilse kargo firmasına imza atmayınız diye anlaşılmayan  bir durum yoktur sanırım...?

Çevrimdışı AyPars

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #15 : 01 Aralık 2009, 10:10:41 »
Rimel 'in içinin boş çıkmasıyla, deponu8n taşınmasındaki orantıyı bulamadım ürünü kargoya verirken rimelin içindekilerini döküptemi kargoya vermiş şimdi bu Oriflame :)

güzelce okumak ve anlamak gerekiyor bazen !!!! güzelce upuzun bir açıklama yaptım lütfedip okuyup anlarsanız sebebi aralarda acıklanmış zaten... ben haddim ve hatta açıklama mecburiyetim yokken boşu boşuna karalama yapılmasın diye güzelce yazdım izah ettim lütfen anlayalım okuduklarımızı...

Güzelcene okudum bak Melos arkadaşın rimelide boş çıkmış. Senin orda yazanı şu 10 bin kişiden kim okusa depo nun taşındığı için içi boş yolladılar diye okur. Asiceylan diyorki içinde gram ürün yoktu sen diyorsun depo taşınıyor saçmalamışsın iyicene ve hiç bir güzellik malzemesinde doğal ürün diye birşey olmaz ve son olarak sitesine baktığımda şirket hakkında her hangi bir ticari belge numarası v.s. yoktu eee :) bu kadar kendilerine güvenmiyen bir şirket olurmu ya :) Birde ürünü değiştirmediğinizi yazmışsınız tüketici hakkına şikayet etse o şirketin Ş si kalmıyacağını bilmeliler :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şu şirketin ticari acıklamaları...ürünlerin doğallıgı konusunda özellikle titiz calısmaları olduğu resmi açıklamalarda var
 Birde ürünü değiştirmediğinizi yazmışsınız ====>>>değiştirmeme gibi bir durum söz konusu değil(ben bunu yazdım) güzelce okumak gerek demiştim...belge numaralarını da bulup verecem bekleyiniz;)

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 01 Aralık 2009, 10:12:25 »
benim mesajlar neden silindi anlamadım sonuçta hakaret ya da siyaset ya da reklam yoktu neyse mesaj yerine ulaştı nasıl olsa

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 01 Aralık 2009, 10:13:33 »
Benim msjlarım da silindi oldukçada seviyeli yazmıştım ama gerçekler bazılarını rahatsız ediyor böyleee :D :D :D :D
boş rimel yaaa bildiğin boş
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
« Yanıtla #18 : 01 Aralık 2009, 10:13:50 »
hee biz fikrimizi söledik ama olsun napalım

Çevrimdışı AyPars

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #19 : 01 Aralık 2009, 10:14:05 »

siz evinizi baştan aşağı dağıtın yada çalıştığınız işyerinizde böle birşey yaptıgınızı farzedin o arada dünya şeyler istendi gitmesi gerekti acildi binlerce kişi bekliyordu çünkü aynı şeyleri ve oriflame firması yüklemiyor kargoları çalışan işcileri var ve onların özverisi önemli herkes biliyorki herkes kazandıgı paranın hakkını vermiyor...hemen karalama yapmayalım güzel bir paylaşımda bulunmak istedim hiç alakam suçum yokken sizin dediklerinize bakın...lütfen ürün şikayetlerinizi oriflame a yada satın aldıgınız kişiye iletin ürün şikayeti muhattabı ben değilim...